Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kipróbáljam a kokaint?

Kipróbáljam a kokaint?

Figyelt kérdés

Pár éve új IT-s munkahelyre kerültem, ahol nem igazán fogadtak be éveken át. Majd elhintettem hogy én is szoktam kokózni, hogy befogadjanak. Sajnos minden céges bulinál előjön a kérdés, de eddig megúsztam: “most fáradt vagyok, mennem kell stb. “

Idén is lesz karácsonyi céges buli, és “számítanak rám”.

Lehet hogy most már belemegyek mert unom a tukmálást. Füvet egyébként szoktam kb évi kétszer szívni, de mást még nem próbáltam.

Lehet-e a kokó után látszólag normálisnak maradni kollégák, főnökség előtt? Mennyire lesz őszinteségi rohama az embernek kollégák előtt? :)

A buli után másnap nehéz munkanapom lesz, kipihent lehetek-e kokó használat után? Van-e másnaposság?

2023. dec. 8. 03:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül vannak törvények kedves #10-es. De hát akkor tolja mindenki orba szájba a kokot és adjuk még alájuk a lovat, hogy had csinálják, hisz anonim tök jó mondani ugye? Toljad te is akkor, meg mindenki aki itt egyetért. Menj be a rendőrségre és szippants egy utcát ott a portán is nyomoronc.
2023. dec. 8. 19:55
 12/27 anonim ***** válasza:
Nem kokozok. De attol meg szanalmas vagy. Az embereket nem a fogyasztasuk alapjan kell megitelni. Benned csak a rosszindulat tombol, ami az egyik legszanalmasabb tulajdonsag. Egy szoval se mondtam hogy jo, de a vamzerkodas es rosszindulat ezerszer rosszabb mint a drogozas.
2023. dec. 8. 20:42
 13/27 anonim ***** válasza:
Szóval ezek szerint Ti mindd a kérdezőt biztatjátok, hogy drogozzon :D Ügyesek vagytok.
2023. dec. 8. 21:04
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Na mindegy választ továbbra sem tudott arra adni, hogy neki miért lenne jó, ha a rendőrség ilyen bulikat látogatna a parlament, illetve önkormányzatok helyett. Na mindegy.. Más életében mászkálni az nagyon megy nálunk.
2023. dec. 8. 21:12
 15/27 anonim ***** válasza:
Miért lenne jó? Prevenció. Drog visszaszorítása. Kikérdezések, elvezetik attól ahonnan vásárolták, aztán így tovább. De akkor az összes drogost hagyjuk szabadon mozogni, a dealereket is, meg az előállítokat is. Ugye tudod, hogy mennyi vér tapad 1-1 grammhoz, amit felszippantassz? :) Ráadásul, ahogy mondtam: Első kipróbálásba is belehalhatsz. Honnan tudod, hogy bírni fogja-e a szived? :).
2023. dec. 8. 21:40
 16/27 anonim ***** válasza:
#15 Amíg másnak nem árt, maximum saját magának, addig ne ártsad te sem magad bele semmibe! Ezeket az embereket én is nagyon utálom, pedig sosem voltam drogos. Szeszesital fogyasztásba is bele lehet halni elsőnek, ha nem tart mértéket. Az ellen miért nem szólalsz fel? Jaa, hogy az nem "tiltott" az mehet nyugodtan, züljenek el. Az ilyen emberek életébe kell valami kis akció, mert különben nagyon unalmas lenne.. Mondjuk így is az lehet.
2023. dec. 8. 21:45
 17/27 anonim ***** válasza:
Én senkit nem biztatok drogfogyasztásra! Le is írtam, hogy amfetaminfüggő vagyok! Meg azt is, hogy attól hogy én függő vagyok (és egyébként ettől még sokkal normálisabb életem van mint az ilyen madaraknak mint te), még nem mindenki lesz az. Rengeteg ismerősöm van aki akár 10 éve is szokott drogokat fogyasztani normális mértékkel és időközönként. A függőségre való hajlam mindenkinél változik, nálam nagyon magas. Azt is leírtam, hogy a kokain még keményebb mint az amfetamin, én azért nem is akarok vele kisérletezni. Ettől függetlenül viszont az a "drogos csürhe" is ezerszer többet ér mint te. A vamzerkedés, és rosszindulat undorító emberi tulajdonságok. A drogfogyasztás csak káros cselekedet élvezetből, a kettő nem ugyan az. Azt is leírtam, hogy miután kipróbálta tetszeni fog neki az érzés, és valószínü át akarja élni újra. Aki rosszra biztatja a kérdezőt az te vagy. Csak azért mert nincsenek normális elveid, még ne biztass arra másokat hogy férgek legyenek ők is! Azt pedig jobb ha tudod, hogy az ilyen selejt vamzerekkel nem szoktak túl barátságosan bánni, miután kiderül hogy köptek.
2023. dec. 8. 22:24
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

A drogos csürhe semmit sem ér. :)

Az a baj, hogy nem csak magának árt a drogfogyasztással. Mivel van rá kereslet ezért állítanak elő spurit. Lesz kokain, lesz heroint, lesz ópium lesz LSD és miegymás. Mert vannak függők és újabb függők, ezért megy a biznisz. Csak azt nem tudjátok, hogy a drog útja amíg eljut hozzád és felszippantod, előtte hány embert nyírtak ki miatta a kartellek.... Nagy probléma az alkohol is igen, de azt lehet mértékkel fogyasztani, egy-egy pohár bor egy egy főételhez, ezzel nincs gond. Egy sörtől nem fogsz meghalni, de egy csík kokótól már igen.

Szóval még midnig azon az állásponton vagyok: rendőrség. :)

2023. dec. 8. 22:39
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
#18 Túl sokat tudsz a drogokról, ez valami látens vágy? Gyanús vagy te nekem. ". Egy sörtől nem fogsz meghalni, de egy csík kokótól már igen." Ha ezt ilyen kategórikusan kijelented, akkor ennyire ismered? Illetve mondtam olyat, hogy az alkoholtól meghalsz? Nem, de a mértékletesség ismerete nélkül, igen, simán. Már az első mondatod, meg a "semmit sem ér" rejtett frusztrációt sejtet. Csak tudnám miért vagy ennyire rákkatanva a témára, alkoholista sokkal több van magyarországon mégsem ordítozik senki, hogy "rendőrség" "rendőrség", csak mert az alkohol már párszáz éve velünk van és nem tiltott. Nevetségesek vagytok eléggé.
2023. dec. 8. 22:57
 20/27 anonim ***** válasza:
Erős azért a kemény drogokat összehasonlitani az alkohollal.
2023. dec. 8. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!