Traumák utáni nyugtalanságra megoldás, tippek ?
Az elmúlt évek alatt súlyos megrázkódtatások értek, es ma viszonylag nyugodtabb az életem, persze ennek annak történésnek azert vannak következményei, de ma mar teljes nyugalom van, vagy “tűzszünet”
Azt veszem észre hogy nem tudok megnyugodni, folyton fel vagyok pörögve, baljós érzéseim vannak, folyton rossz híreket várok, vagy hogy valaki megfúr, ami elő is fordult a múltban.
Egyszerűen folyton az az érzésem h ma is valami rossz fog történni csak este nyugszom meg.
Ezert pihenni sem tudok igazán.
Pszichológust köszönöm de nem kell ahánljatok mert járni fogok januártól, de addig is hálás lennék ha valaki aki ugyanebben a cipőben járt ha volna valami tippje.... vagy elmesélne hogy hogy oldotta meg
Olvass egy könyvet amiben el tudsz merülni.
Sportolj amiben szinten elmerulsz.
Talalj kikapcsolo tevekenysegeket nekem ez pl a sutisutes
Probalj meghatarozott idoszakokat talalni a napban max 2x20 percet amikor ragodsz ilyesmiken es a maradek idoben tereld el a gobdolataid. Tanitsd meg az wgyadnak hogy csak abban a 20 percben agyalhatsz
"Azt veszem észre hogy nem tudok megnyugodni, folyton fel vagyok pörögve, baljós érzéseim vannak, folyton rossz híreket várok, vagy hogy valaki megfúr, ami elő is fordult a múltban."
Lehet hogy üldöz a múlt és a sorsod elől menekülsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!