Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sokszor futkározom a lakásban....

Sokszor futkározom a lakásban. Ez normális?

Figyelt kérdés
Néha még az ágyból is kiugrom, majd kifutok a konyhába 2-szer, 3-szor. Szerintem így vezetem le a stresszt. Más is van ezzel így?
2023. dec. 6. 21:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
16%
A lakás nem torna terem.
2023. dec. 6. 21:58
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon vicces ezt elképzelni!:D

Szerintem aranyos. Igaz, egy kisfiú képét idézi inkább.

Akikkel együtt élsz, őket nem zavarja? Ha nem, akkor végülis nem gáz.

Miért ne futkározhatnál amúgy, öregebbek meg akiknek nincs plusz energiájuk, depressziósok, ők nem fognak ugrándozni meg futkorászni, de sztem tök oké, ha otthon táncikál, mozog az ember miközben mosogat, vagy süt-főz, vagy elmegy a mosdóba.

2023. dec. 6. 22:05
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha működik stressz levezetésre

akkor miért ne?!

2023. dec. 6. 22:09
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem adhd is lehet, amugy en is csinalom neha ezt.
2023. dec. 6. 22:12
 5/15 anonim ***** válasza:
95%

Én az icipici lakásunkban szoktam "futni", mert az utcán én nem akarok, mások előtt, félek is hogy lecsap valaki, kirabolnak, hideg van, néznek stb.

Szerintem nem gáz, de eddig bárkinek mondtam kiröhögött. De nem izgat nagyon, nekem így jó. Egészséges a mozgás, adományt elfogadok nagyobb lakásra vagy magán futópályára, de addig marad ez.

2023. dec. 6. 22:14
 6/15 anonim ***** válasza:
Csak simán fel alá járkálok, ha ideges vagyok, elég sokáig. Szabadba nem is szoktál eljárni futni? Lehet a felesleges energiát le tudnád vezetni és csökkenti a stresszt, otthon meg nyugodtan pihizhetsz akkor.
2023. dec. 6. 22:25
 7/15 anonim ***** válasza:
87%
Én nonstop hasonló kényszercselekvéseket végzek unalmamba. Én több mint valószínü hogy ADHD-s vagyok, kiskoromba valami figyelemzavarom is volt alapból, mondjuk most is. Lusta vagyok de irreálisan hiperaktív, nem tudok megmaradni egyhelybe, még ülve is folyton váltogatom a pozíciót, törökülés meg mittudomén. De ha pl csak beszélgetek valakivel az utcán sokszor akkor is jobbra ballra járkálok mert nem birok egyhelybe állni.
2023. dec. 6. 22:42
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is csinálom néha, de ha egyedül vagyok otthon, van, hogy evés közben is lesétálok pár kört a lakásban csak úgy.
2023. dec. 6. 22:59
 9/15 anonim ***** válasza:
47%
Sok kisgyerek csinálja ezt.
2023. dec. 6. 23:30
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát én már nem tizenéves vagyok, de biztos kisgyerek
2023. dec. 6. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!