Mit tegyek, hogy fel tudjam dolgozni azt, hogy tönkretettem az ovisok mikulását? Vagy meg is érdemlem ezt a sorsot?
Pont most van az évfordulója sajnos annak, hogy kocsival mentem délelőtt valahova és menet közben saját hibámból elgázoltam az óvoda által rendelt télapót a zebrán, aki nemcsak az ovinak volt a télapója hanem tulajdonképpen a városnak is, illetve a városban ő a legnépszerűbb. Ha valaki a gyerekének házhoz mikulást akart rendelni akkor őt kellett hívni és azzal, hogy én őt elütöttem rengeteg megrendelés veszett kárba és értelemszerűen az ovis ünnepségnek is annyi lett.
Jött a mentő, rendőrség...a mentők elvitték, a rendőrök megszondáztattak majd bevittek az örsre. Ottan párszor a képembe nyomták, hogy rajtam szárad most több száz gyermek öröme és emiatt súlyosabban fogják kezelni a helyzetet.
Inni nem ittam és csak 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett így végül csak 6 hónapra bevonták a jogsimat amit azóta visszakaptam.
Viszont annyira mély nyomot hagyott bennem, hogy több száz gyermek mikulása miattam ment csődbe, hogy azóta se bírtam feldolgozni és ilyenkor amikor a napja van még jobban eszembe is jut.
Egy kín az egész karácsonyi ünnepi időszak miatta.
Mit tegyek, hogy valahogy fel tudjam dolgozni? Vagy megérdemlem a sorsot? Szenvedjek csak?
Hibáztál, gondolom tanultál belőle. Visszacsinálni nem tudod. Idővel jobb lesz majd. Mást nem tudsz tenni.
Ezen túl kell esni, örülj annak hogy nem lett nagyobb baj ebből.
Azért az örsön nagyon úgy kezeltek mintha a miniszterelnököt ütöttem volna el kb.
Mondjuk megértem mert akit elütöttem ő tényleg már évek óta a városi mikulást alakítja és őt rendelik ki mindenhova. Nyilván lett végül Mikulás mert akadt aki helyettesítse csakhát nem ugyanaz. Neki nagy tapasztalata van és megvan az adottsága hozzá. Akit találtak ő helyette, rajta látszott hogy nagyon "mű".
Lehet nem ártana egy pszichológust felkeresnem egy-két alkalom erejéig itt decemberben?
Ünnepek után (főleg tavasszal és nyáron) eszemben sincs a sztori és így ezáltal nem is bánt ennyire de ilyenkor borzalmasan elő tör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!