Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi az a szer, ami oldja a...

Mi az a szer, ami oldja a szorongást, de nem drog, nem gyógyszer, nem alkohol és nem dohánytermék?

Figyelt kérdés
Olyasmikre gondolok, mint a valeriána vagy a kamilla. Kinek mi vált be?
2023. dec. 4. 20:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Tehát csodaszert keresel. Ha megvan, akkor szólj.
2023. dec. 4. 20:54
 2/13 anonim válasza:
0%
Sportolj valamit. Komolyan mondom. Annál jobb nincs.
2023. dec. 4. 21:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Enyhe szorongásra kaphatóak vény nélkül kapható termékek. Ezek pont azért kaphatóak vény nélkül, mert nincs benne olyan mennyiségű hatóanyag, amivel nagy kárt lehetne csinálni. A kamilla és a valeriána is nyugató hatású, igen, vagy pl. a citromfű is. Ezen kívül sokat segítenek a meditációs, mindfulness gyakorlatok is. Nekem az utóbbiak váltak be, pl. elalvás előtt.
2023. dec. 4. 21:01
 4/13 anonim ***** válasza:
47%
Sport, relaxációs gyakorlatok, idökitöltés, ne legyen üresjárat, hobbik
2023. dec. 4. 21:13
 5/13 anonim ***** válasza:
Citromfű kapszula, bár én még nem próbáltam, de tervben van.
2023. dec. 4. 21:24
 6/13 anonim ***** válasza:
79%

Életmódváltás.

Napi rutinba beiktatni olyan sportot, ami felpörget, feldob, endorfint termel és sikerélményhez juttat.

Ugyanez egy jó hobbival kiegészítve.

Társas kapcsolatok alakítása, eljárni valahova, hasonló érdeklődési körű emberek közé, kapcsolatokat alakítani, embereket megismerni.

Gondoskodni egy kisállatról.

Meditálni, relaxálni, zenét hallgatni.

Citromfű tea, kamilla, nyugtató tea keverék főleg este lefekvés előtt.

Tulajdonképpen olyan, hogy szer ami nem drog, nem gyógyszer, nem alkohol, olyan nincs.

Inkább olyan van, hogy cselekvés. Tudatosan, napi rutin szerűen.

2023. dec. 4. 21:42
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Nincs ilyen. Ami kihat a gondolkodásra, érzelmekre- azok drogok. A gyógyteák is drogok csak gyengébbek mint pl a fű vagy gyógyszerek.
2023. dec. 5. 05:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Sport, B vitamin komplex
2023. dec. 5. 13:17
 9/13 anonim válasza:
Nincs ien dolog
2023. dec. 5. 17:02
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én fejbe küzdöttem le a szorongást, de nyilván nem egyik pillanatról a másikra. Csodaszer szerintem nincs. Ami annyira kihat a tudatodra hogy a szorongással kezd valamit, az drog. Drogok meg gyógyszerek (amik sokszor szintén drogok csak legálisak) pedig nem tesznek jót a mentális állapotodnak hosszútávon. Én a magam kárán tanultam meg sajna.
2023. dec. 5. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!