Ha rendelek dohanytermeket kulfoldrol?
ha rendelek snuss-t kulfoldrol es fizetek utana afa-t akkor az legalis nem?
csak mert lehet kapni snuss-t dohanyboltba is, de pont ezt a fajtat nem.
Mielőtt valaki leszólná az elsőt: Nem bulvárból szedtem, hanem a NAV oldaláról. Íme:
ah latom a cikket, mekkora bullshit a magyar allam
mondjuk leszarom, eddig is kulfoldrol rendeltem magamnak ezentul is onnan fogom csak kivancsi voltam legalis-e ha mar adot fizetek utana
hat mashogy nem tudom beszerezni, amugy meg igen fontos nekem mivel ezzel sikerult leszoknom a cigirol nem segitett semmi mas.
visszaszokni nem fogok, turistaforgalom meg egy vicc, nem fogok kimenni kulfoldre csak hogy vegyek magamnak egy korlatolt mennyiseget nemtudom mennyi de lemerem fogadni 2-3 havonta jarhatnek erte kulfoldre.
7. Feltettél egy jogi kérdés. Mi erre megfeleltünk. Nem tudok olyan törvényről, rendeletről, amelyik mérlegelné, miért is akarsz importálni jövedéki terméket. Ez alapján a kérdésedre hiteles forrásból kaptál egyértelmű választ.
A snüssz füstmentes dohánytermék. Arra áttérés semmiképpen nem jelent leszokást. Abban segíthet több eszköz, módszer is.
De azt el nem tudom képzelni, hogy kizárólag egy bizonyos márka lenne a célodnak megfelelő. Elárulod, melyikről van szó?
eloszor is koszonom a valaszokat.
es igen valaszt kaptam a kerdesekre, csak a torvenyi aspektusat nem ertem miert igy kell csinalni hogy belekenyszeritik az embert az illegalis dologba.
azt irtam hogy ezzel sikerult leszoknom a cigirol, nem azt hogy a nikotinrol. igen probaltam meg nagyon sok dolgot, ecigit, nikotin tapaszt/ragot persze abbahagyni is probaltam meg 10 eve a cigit jo sokszor de mindig visszaszoktam ra legkesobb 2 honap mulva.
tudom vannak olyanok akiknek siman megy, ugy latszik en gyenge vagyok fejben es nekem nem sikerult sehogy csak a snuss altal, es abbol is csak 1 fajta valt be amit meg ismerosom mutatott meg hogy ezzel lefogok tudni szokni es igy is tortent. a neve: Makla
es igen, snussbol is azota mar kiprobaltam jo sok felet azota, meg a dohanyboltba is lehet nalunk venni de azok olyan erosek hogy megfajdul tolle a fejem meg elkezd folyni a nyal a szambol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!