Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez furcsa, mitől lehet?

Ez furcsa, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Mitől lehet az hogy mostanában ilyen negyed-fél órákra kikapcsol az agyam..

Például ma olyan volt hogy ültem német órán,bámultam ki a fejemből,beszéltek hozzám de nem hallottam.Aztán felszólított a tanár hogy mondjam meg hogy mi a feladat megoldása de hát persze hogy nem tudtam.. És amikor ilyen "kikapcsolás" van akkor még visszaemlékezni se tudok hogy mi volt előtte.Óra végén odajött a tanár és mondta hogy teljesen olyan vagyok mostanában mintha másik dimenzióba élnék.Sokszor én is úgy érzem hogy nem az vagyok valójában aki vagyok...

2010. okt. 20. 19:43
 1/3 A kérdező kommentje:
bocsi. Az első mondat végéről lemaradt a kérdőjel
2010. okt. 20. 19:44
 2/3 Seraph ***** válasza:
Fáradtság, lehangoltság. Egyszerűen nincs erőd odakoncentrálni. Pihend ki magad, úgy istenesen. Keress dolgokat, amik feldobnak. Aztán ez javul.
2010. okt. 20. 21:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyel sok diot, az segiti az agy mukodeset es igyal sokat, ha lehet sima csapvizet! Azert ha rosszabb lenne, akkor keress fel egy szakembert. Pihensz eleget, jol alszol??
2010. okt. 22. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!