Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Voltatok már úgy, hogy annyira...

Voltatok már úgy, hogy annyira idegesek voltatok, hogy a stressz miatt sírtatok?

Figyelt kérdés

2023. nov. 22. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

Nálam inkább az van, hogy a stresszes időszakban valami kis hülyeségen borulok ki és kezdek sírni, amit nyugodt időszakban fel se vennék.

Pl. Egyszer belerúgtam a konyhaszekrénybe véletlenül, de nem fájt, csak annyira az utolsó csepp volt, hogy leültem zokogni a konyhában.

2023. nov. 22. 17:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Ilyen velem is szokozt lenni, köszönöm a válaszod!:)
2023. nov. 22. 18:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Szokott*
2023. nov. 22. 18:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Volt már olyan, hogy olyan szomorú voltál, vagy úgy örültél/féltél, hogy sírtál?
2023. dec. 1. 09:07
 5/5 XR115 ***** válasza:
Sokszor, sajnos, most hogy közeledik az érettségim egyre többször, a stresztől és a félelemtől. De szerintem néha kikell adni az ami bennünk van különben felemészt és minél tovább elvan folytva egy érzés annál rosszabb lesz, úgyhogy ha sírnod kell, nyugodtan ad ki magadból
2024. jan. 25. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!