Voltatok már úgy,hogy nen tudtátok elvégezni a munkátok,és a stressz miatt felmondtatok?
Én felmondtam, amikor hónapokig ketten dolgoztunk három ember helyett, és frankón testi tüneteim lettek a stressztől, meg görcsben állt a gyomrom reggel a buszon.
Azóta NÉGYEN végzik ugyanazt a melót érdekes módon.
Éreztem mondtam is a főnöknek hogy ez nem fog menni. Ő azt mondta nem kell tökéletesre.
1 hét betegszabi aztan megcsináltam tökéletesre. :D
Igen.
Mikor nemzetközi sofőr voltam és a főnöknek nem volt elég az amiben megállapodtunk.
Egyre többet és többet akart.
Mennyen az ember és sose álljon meg, csak termelje a pénzt éjjel-nappal.
Többször volt hogy nekem azt mondta a drága irányítóm és a főnök hogy szerda reggelre legyek ott,mikor oda ér az ember akkor meg mondja Hans vagy Armando hogy Péntek reggel 9-re kellet volna, szóval öröm volt.
Rakodj le kézzel több paletta (raklap) árut.
Rakodj le kézzel München,Bécs központjában tilosban de ha megbüntetnek te fizeted mert te voltál a hülye.
Kerüld el a fizetős útszakaszokat, de érj oda másnap reggel, éjszaka a legjobb szerpentínes utakon menni.
Ne aludj te gyökér, egyél útközben, ha megáll az ember csörög a telefon.
Keress olyan benzínkutat ahol olcsóbban meg tudsz tankolni de közben giruljál is és tartsd be azt a sebességet amit megszabtak neked, ha gyorsabban mész levonás lesz.
Rakodj fel több helyen, aztán várj, mikor el alszik az ember csörög a telefon hogy akkor indulás aztán még el kellene menni családi házakhoz felrakodni. Nagyon örül neki Hans hogy este 21 órakkor zaklatom őt a délután 15 óra helyett, igen én voltam a hibás szinte mindenért.
De csak ugye vezetni kell és semmi több a főnök szerint.
Na csinálja ezt a .......
Menny át más részlege ha van rá lehetőség, aztán ha az se megy ne erőltesd tovább mert az egészséged tönkre megy, aztán a pénzedet gyógyszerekre költheted.
Sajnos nekem is több ideig tartott míg otthagytam ezt a rossz munkahelyet és mostmár viszonylag helyre tudtam jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!