Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Könyvelői végzettség után még...

Könyvelői végzettség után még mit érdemes elvégezni?

Figyelt kérdés
Elvégeztem a pénzügyi-számviteli ügyintézői, majd a vállalkozási mérlegképes könyvelői képzést, el is kezdtem dolgozni könyvelőként. Érdemes valamilyen tanfolyamba belekezdeni (pl.tb. ügyintéző, bérszámfejtő)? A főnök azt mondta, megtanítja a bérszámfejtést is.

2022. jún. 18. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:
42%
Adótanácsadó
2022. jún. 18. 22:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, de ahhoz kell tapasztalat. Bérszámfejtő vagy tb. ügyintéző?
2022. jún. 18. 22:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyelőre gyűjts tapasztalatot. A mostani cégednél ha minden stimmel és elvagy ott akkor érd el az általuk nyújtott fejlődési lehetőség maximumát és ha már fejlődtél, szereztél tapasztalatot akkor lépj tovább és feljebb magasabb szintre.
2022. jún. 19. 02:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Pedig adózás témában kellene még elmélyedned, és akkor megpályázhatsz idővel szenior könyvelő, főkönyvelő pozíciókat is (utóbbihoz valamilyen jogi ismeret sem árt).
2022. jún. 19. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!