Ha egy barátoddal/rokonoddal történik valami rossz akkor érzel bármit is?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben több hozzám közeli emberrel is rossz dolgok történtek.
Én viszont a történeteiket hallgatva nem érzek semmit.
Az is feltűnt, hogy mások viszont úgy néz ki lehangolódnak attól, ha egy közeli barátjuk pl sír vagy ilyesmi. Rám viszont se pro se kontra nem ragad át másnak a baja.
Ez normális, vagy én vagyok a ritkaság?
Nyilván előadom nekik hogy "Jajj de sajnálom" és hümmögve meghallgatom ahogy kiöntik a lelküket. De belül soha életemben nem éreztem semmit egy ilyen helyzetben.
2023. nov. 21. 00:44
11/15 anonim válasza:
Végülis amikor kiöntik a lelküket akkor már nincs konkrét helyzet amiben te tudsz mit tenni. Viszont ha valaki veszélyben van és nem jön semmi késztetés nálad hogy segíts, az pl elárul információkat a személyiségről, de amúgy rengetegen vannak így.
12/15 A kérdező kommentje:
Segítek ha valaki bajban van.
Volt már, hogy ártottam másoknak, esetleg átvertem vagy manipuláltam őket.
2023. nov. 21. 12:41
13/15 anonim válasza:
Nem baj. Lehet, hogy telítve vagy már az ilyen érzelmekkel, és nem fér több beléd. Vagy csak kiegyensúlyozott vagy. Nem is fontos mások érzelmeit átélni. Semmi baj nincs veled.
14/15 anonim válasza:
9-es: vannak erre megfelelő pszichológiai tesztek + beszélgetések szakemberrel, ez csak _egyetlen_ tünet a sok közül.
15/15 anonim válasza:
Én ha bárkivel a környezetemben történik valami rossz, szorongást érzek belül. Félek, de ez nem olyan félelem,mint mondjuk ha valaki fél a sötétben. Tényleg ilyen szorongás érzés és tehetetlenség, amit szoktam érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!