Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Én tehetek róla ha pánikrohamo...

Én tehetek róla ha pánikrohamot kapok ?

Figyelt kérdés

2023. nov. 20. 00:31
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Vagyis inkább a tested, tudat alatt.
2023. nov. 20. 01:03
 2/5 anonim ***** válasza:
1%
Igen, hiszen más nem kap pánikrohamot. Sokszor még nagyon komoly helyzetben sem. Lásd hurrikánok, stb. Illetve pánikolhat, ha éppen rádől a ház, vagy ilyesmi, de akkor is, a pánikrohamnak általában nincs igazi oka, csak az elmebeteg ember hirtelen meghülyül. Én ilyeneket biztos nem alkalmaznék komolyabb munkahelyeken, igazából kiszámíthatatlanok. Hiszen nem tudja irányítani magát pánik közben.
2023. nov. 20. 02:13
 3/5 anonim válasza:
95%

Úristen az előttem válaszoló egy brutális nagy segg .

Valamilyen szinten ,tehetsz róla , másik szempontból meg nem tehetsz róla ,de akkor ez azt is jelenti ,hogy tehetsz ellene is. Persze ez egy nagyon nehéz dolog . Mire az ember feltérképezi magába ,hogy honnan ered igazából a pánik . Én is pánikbeteg vagyok , terápiákra járok és nagyon hasznos . És még az elöttem szólónak mondanám ,hogy kaptam már rohamot munkahelyemen is és ennek ellenére előléptettek vezető pozícióba. A pánik roham nem azt jelenti ,hogy elmebeteg ember meghülyül .

2023. nov. 20. 05:59
 4/5 anonim ***** válasza:
80%

Ez nem a tehet rola kategoria. Nem felelos erte senki.

De ha hajlamod van ra, ha fokozatosan szorongas, bizonytalansag volt az eletedben, akkor tud lecsapni. Es nincs konkret oka, legfeljebb a felelem a felelemtol.

2023. nov. 20. 12:18
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
a bizonytalan helyzet tehet róla.
2023. nov. 20. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!