Nem tudom hogyan tovább. Mit tegyek?
Életem során jó pár kapcsolatom volt, de mindegyiknek valamilyen okból vége lett. Huszonévesen volt az első normális kapcsolatom, előtte a csajok csak szórakoztak velem. Bújós vagyok és szeretetre vágyom. Idén lett vége szintén egy kapcsolatomnak, aztán beleugrottam egy barátság extrákkalba, amiből megint az lett, hogy szerelmes lettem. A héten viszont vége lett a dolognak és most annyira megvisel a dolog, ahogy még egy kapcsolatom vége se viselt meg. Függetlenül attól, hogy nem jártunk tőle kaptam a legtöbb szeretetet és odafigyelést, ápolta a lelkem míg tartott a dolog és fordítva is igaz ez. Sajnos azóta próbálkoztam olyan dologgal felkelteni az érdeklődését ami működött köztünk, de csak fordítva sült el a dolog és csak elszúrtam még jobban a helyzetet. Nincs kedvem pszichológushoz menni, nem erőm hozzá. Egy helyre már írtam ahol 72 óra alatt válaszolni fognak, de még nem kaptam onnan választ....
35/F
Nincsenek együtt, egyenlőre egyszer találkoztak....
Viszont én meg kezdek lelkileg egyre mélyebbre zuhanni...
Ismerkedés: Az a baj, hogy amiket megéltem az alapján nem egyszerű olyat találni aki több szempontból is megfelel.
Csak olyan csajok jöhetnek szóba, akiknek megfog a természete és átéltek már olyan negatív dolgokat ami miatt vágynak a boldogságra, a szeretetre. Mert csak ők képesek elfogadni teljes valómban, mindenki másnak sok lenne...
Ne még égesd magad előtte. Mar ígyis lejarattad magad.
Ne keresd folyton azokat akik folyton panaszkodnak, hogy hogy megjárták, azokba semmi büszkeség és ész. Es sok a nárcisztikus aki pont hogy szereti áldozatként beállítani magat, hogy altassa el a gyanúd. Szerintem keress tovább es hatha szerencséd lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!