Pánikroham közben miért érezzük azt,hogy meg fogunk őrülni?
Érzékennyé válunk a szorongásos tünetekre, konkrét okot nem tudok mondani, mert nem vagyok szakmabeli. De azt tudom, hogy bizonyos terápiák jól segíthetnek benne!
(persze csak akkor, ha a pszichológusod komolyan veszi, és tovább küld téged)
a szorongást,pánikot,elfojtást le lehet küzdeni.
én például pánikbeteg vagyok,de eldöntöttem,hogy leküzdöm. aki szintén pánikos vagy érdekli a téma,nyugodtan írjon priviben.
A mértéktelen szorongás és az önkontroll (önuralom) hiánya miatt.
Pont e kettő miatt alakul ki a pánikbetegség.
Gyógyulás: csökkenteni a szorongást (stresszt), visszaszerezni az önuralmat
A pánikroham alattomos. Nem kell félni hozzá.
Én akkor kaptam egyszer pánikrohamot, mikor tanárként köteleztek az oltásra, de én nem akartam. Hatalmas nyomást helyezett rám az iskola, egész karácsony alatt telefonálgattak nekem az igazgatók. A szülők és a kollégák közül hate mailek jöttek. El kellett döntsem h beleugrom a létbizonytalanságba vagy beadom a derekam. Nem adtam be. De olyan kbsztt stresszes volt ez a periódus h utána 1 hónapra rá vásárlás közben pánikrohamot kaptam a semmiből. Azt hittem a szívem, mentő, ügyelet, de nem találtak semmit, úgyh sztem pánik volt.
A qrva anyját annak az iskolának! Vissza sem mentem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!