A húgom 1, maximum 3 napot jár iskolába, aztán napokat nem. Ez depresszió lehet? (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Amikor bemegy 1-2 napra, fellelkesül, "új életet kezd", azokon a napokon teljesen korrektül megcsinálja a dolgokat, aztán másnap már semmihez sincs kedve, jön a "nekem nincs jövőm", "nem elégít ki az, amit csinálok", "kereső akarok lenni, de a sulibeosztás szar, érettségivel meg mindenhonnan elküldenek, tapasztalat kell, de nincs hol megszerezned" stb.2010. okt. 20. 11:18
11/16 anonim válasza:
De a kérdező nem irta h otthon gondok lennének vagy bármi...akkor mitöl lenne depresszios???
A d. nem feltétlenül az otthoni vagy bármilyen gondok miatt alakul ki. van akinek mindene megvan, család, gyerek, ház, szerető férj, minden tökéletes és mégis depressziós, na ez már komoly betegség.
12/16 anonim válasza:
Mindenesetre pontos diagnózist az orvos tud mondani, mi csak tippelünk, vagy eltaláljuk vagy vmi teljesen butaságot mondunk, mert ennyi adat alapján nem lehet megmondani pontosan.
13/16 anonim válasza:
Ok,utolso ebben egyetértünk.de ha igy jár suliba,a szülőknek netünik fel h ennyi igazolatlan után nem jár a családi???
és nem kérdezik meg a gyereket h ugyan mi van veled???
14/16 anonim válasza:
Valóban fura, hogy napokat nem jár be, nem tudom, hogy lehetséges ez. Felnőttképzésben tudom elképzelni, ott nem ellenőrzik a bejárást, amúgy nappalin nem lehet megtenni, hogy nem járok be. Vagy kér igazolást az orvostól, hogy rosszul volt, nem tudom...Akkor meg, ha folyton igazolásokat kér, fel kellett volna tünni a háziorvosnak, hogy vmi nem stimmel. Van olyan orvos, aki egypárszor megadja az igazolást, de nem napokra különösebb ok nélkül. Elolvastam megint a kérdést, kb én is így voltam régen, egy tanfolyammal kapcsolatban, éreztem, éreztem, hogy nem érek el vele semmit, abba is hagytam a tanfolyamot, de ez felnőttképzés volt.
15/16 anonim válasza:
Ja és a családi pótlékot, amit már közben máshogy neveztek el, utólag visszakapja az illető, amivel nem értek egyet. Tehát a sok lógós igy is úgy is megkapja a pénzt, de ha tényleg beteg a kérdező húga, akkor elnézést a lógós kifejezésért.
16/16 anonim válasza:
Depressziósnak a legkönnyebb lenni, egész egyszerűen az életben a rossz dolgokat kell észrevenni kizárólag, a jókat pedig nem. Nagyon kényelmes, mert főleg, ha nő vagy, akkor elkezdenek sajnálni, szeretgetni, és rögtön megnyugszol. Akárcsak egy csecsemő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!