Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A húgom 1, maximum 3 napot...

A húgom 1, maximum 3 napot jár iskolába, aztán napokat nem. Ez depresszió lehet? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Amikor bemegy 1-2 napra, fellelkesül, "új életet kezd", azokon a napokon teljesen korrektül megcsinálja a dolgokat, aztán másnap már semmihez sincs kedve, jön a "nekem nincs jövőm", "nem elégít ki az, amit csinálok", "kereső akarok lenni, de a sulibeosztás szar, érettségivel meg mindenhonnan elküldenek, tapasztalat kell, de nincs hol megszerezned" stb.
2010. okt. 20. 11:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

De a kérdező nem irta h otthon gondok lennének vagy bármi...akkor mitöl lenne depresszios???

A d. nem feltétlenül az otthoni vagy bármilyen gondok miatt alakul ki. van akinek mindene megvan, család, gyerek, ház, szerető férj, minden tökéletes és mégis depressziós, na ez már komoly betegség.

2010. okt. 20. 16:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Mindenesetre pontos diagnózist az orvos tud mondani, mi csak tippelünk, vagy eltaláljuk vagy vmi teljesen butaságot mondunk, mert ennyi adat alapján nem lehet megmondani pontosan.
2010. okt. 20. 16:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Ok,utolso ebben egyetértünk.de ha igy jár suliba,a szülőknek netünik fel h ennyi igazolatlan után nem jár a családi???

és nem kérdezik meg a gyereket h ugyan mi van veled???

2010. okt. 20. 16:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Valóban fura, hogy napokat nem jár be, nem tudom, hogy lehetséges ez. Felnőttképzésben tudom elképzelni, ott nem ellenőrzik a bejárást, amúgy nappalin nem lehet megtenni, hogy nem járok be. Vagy kér igazolást az orvostól, hogy rosszul volt, nem tudom...Akkor meg, ha folyton igazolásokat kér, fel kellett volna tünni a háziorvosnak, hogy vmi nem stimmel. Van olyan orvos, aki egypárszor megadja az igazolást, de nem napokra különösebb ok nélkül. Elolvastam megint a kérdést, kb én is így voltam régen, egy tanfolyammal kapcsolatban, éreztem, éreztem, hogy nem érek el vele semmit, abba is hagytam a tanfolyamot, de ez felnőttképzés volt.
2010. okt. 21. 12:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja és a családi pótlékot, amit már közben máshogy neveztek el, utólag visszakapja az illető, amivel nem értek egyet. Tehát a sok lógós igy is úgy is megkapja a pénzt, de ha tényleg beteg a kérdező húga, akkor elnézést a lógós kifejezésért.
2010. okt. 21. 13:07
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Depressziósnak a legkönnyebb lenni, egész egyszerűen az életben a rossz dolgokat kell észrevenni kizárólag, a jókat pedig nem. Nagyon kényelmes, mert főleg, ha nő vagy, akkor elkezdenek sajnálni, szeretgetni, és rögtön megnyugszol. Akárcsak egy csecsemő.
2014. márc. 12. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!