Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet ezen javítani?

Hogyan lehet ezen javítani?

Figyelt kérdés

Az én kérdésemet ez inspirálta. http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__szokasok-..

Az a helyzet, hogy én is nagyon csendes vagyok. A gond az, hogy emiatt nehezen tudok barátkozni és párkapcsolatot kialakítani. Szóval a csendességem akadályoz már az emberi kapcsolatok építésében. A párkapcsolatom is tönkrement miatta. Lehet-e egyáltalán javítani ezen?

2010. okt. 20. 01:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Barátkozz, ismerkedj interneten. Több embernek bejött már.
2010. okt. 20. 13:46
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem is ment tönkre ezért párkapcsolatom,de most megtaláltam azt az embert akit nem érdekel, hogy csendes vagyok, sőt ő így szeret, aki ezért hagyott el, az meg se érdemelt, jobb, hogy előbb megtudtad milyen ember, az ilyen nem áll ki a másik ember mellett, ha baj van, pl a csendességet. fogsz olyat találni aki maximálisan támogat és szeret, és javaslom az internetes társkeresést, sokan vannak ott hasonló emberek, mint te vagy én, éppen ezért mert élőben nehezen ismerkednek, nincs ezzel semmi baj. sok sikert az ismerkedéshez!
2010. okt. 20. 14:43
 3/3 anonim ***** válasza:
*csendességed
2010. okt. 20. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!