Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet legális a hipnózi...

Hogyan lehet legális a hipnózis, ha akár embereket tönkre kehet így tenni, rávenni dolgokra?

Figyelt kérdés
Arról nem beszélve, hogy így kb. a földkeregségnek sincs értelme, ha ez létezhet, mert épkézláb magyarázat nincsen rá.
2023. nov. 11. 20:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
91%
Megerőszakolták és nem tett feljelentést. Jaj ez mennyire hihető te retardált. Menj, húzd le magad a wc-n te idióta.
2023. nov. 12. 07:59
 22/27 A kérdező kommentje:
Ki vagybte akinek magyarázkodnom kellene? Retardált a jó édes anyád te szemét. Esetleg mert megfenyegette és félt?? Meg tudpd mindenkinek nincs ereje végigcsinálni a procedúrát, ha fenyegeti, hazudik, meg "ez hamis vád és te mész a börtönbe". Az apja elkapta nagyon mikor.megtudta és akkor hagyta békén, meg fel is akarta jelenteni, de nem volt bizonyítékuk...
2023. nov. 12. 08:05
 23/27 anonim ***** válasza:
89%

Írd le még egyszer, hogy féreg vagyok.

Egyébként akkor mi is az oka annak, hogy nem írod le egy világhírű professzor nevét ide?

2023. nov. 12. 08:16
 24/27 A kérdező kommentje:

Mert nem kényszeríthetsz engem semmire, mert senki sem vagy! Kettő, mert személyes adatokat, nevet stb. nem fogok ide kiírni

Használd a Google-t, ha érdekel a téma! Másrészt meg összefüggéstelen provokációkat írogatsz ide! Egyszer rágalmazás (azt sem tudod ki, meg te jelentenél fel egy ismeretlen nevében) utána meg írjak neveket?

2023. nov. 12. 08:20
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

"Mert nem kényszeríthetsz engem semmire"

. Te meg nem kényszeríthetsz arra, hogy higgyek neked, ha őszintén rákérdezek valamire, Te meg ocsmány stílusban fröcsögsz.

"Használd a Google-t, ha érdekel a téma!"

. Jajj, Ti mindig ezzel jöttök, ha már nincs semmi a tarsolyotokban...

"Egyszer rágalmazás (azt sem tudod ki, meg te jelentenél fel egy ismeretlen nevében) utána meg írjak neveket?"

. Én vagyok következetlen?

Tisztázzunk valamit: ha a személyes adatok miatt aggódsz, azt már úgyis megsértetted azzal, hogy privátban leírtad a nevét.

De erről szó sincs: ha én most leírom, hogy Paul McCartney a Beatles tagja volt, ezzel sértem a személyiségi jogait? Nem. Ugyanígy le lehet írni, hogy Jared Smith a hipnózis nemzetközileg elismert szakértője.

Ha a professzornak semmi köze a szexuális erőszakhoz, miért is nem lehet leírni a nevét? Itt Te írsz zavaros dolgokat.

2023. nov. 12. 08:48
 26/27 anonim ***** válasza:
89%

"Kulfoldi esetek is akadnak szep szammal". Az biztos, kerdezo, hogy irgalmatlan baromsagok internet kora elott is voltak, de azota terjed igazan.

A hipnozis csak annyiban karos, amennyiben a fogorvos. Ha kiderul, hogy egy szadista sorozatgyilkos, az asszisztense is a kezere jatszik es a varoteremben levok is benne vannak.

2023. nov. 15. 12:44
 27/27 NTBS ***** válasza:
Nem tiltja a törvény. De továbbra sincsenek konkrétumok.
2023. nov. 16. 15:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!