Zacskofej2 kérdése:
Hogyha 7 napon keresztül mindennap 5mg frontint szedtem be akkor lehetnek elvonási tüneteim?
Figyelt kérdés
Ilyen nagy adag kelett,hogy jól legyek és ne legyenek pánikrohamaim,de most elfogyott a frontin és ha most hirtelen leállok vele szorongáson kívül nem lesznek ugye kemény fizikai elvonási tüneteim?2023. nov. 10. 14:09
1/7 Szabó.Jani válasza:
Ha nagyon rosszul leszel, akkor menj el az orvosi ügyeletre és mondj el őszintén mindent. Ne félj, nem Te leszel ott a legfurcsább szerzet... (a családomnak hajlama van hétvégén rosszul lenni, úgyhogy van tapasztalatom az ügyeletről).
2/7 anonim válasza:
Igen, lesz. De meg is érdemled ha ekkora adagot szedtél be.
3/7 anonim válasza:
Szerintem lesznek...szerintem k□rva szarul leszel.
Frontin egy ócska gyógyszer. Rosszabb mint az alkohol.
Sokkal jobb gyógyszerek vannak a problémádra.
Az első pár nap a legrosszabb, ha megvonási tüneteid vannak. Fizikai tüneteket is okoz, gyötrelmes. Ha előtte nem szedtél nagyobb adagban, akkor talán megúszod enyhe tünetekkel. Talan.
4/7 anonim válasza:
Ha kikészülsz, menj be pszichiátriára. Ott segítenek.
5/7 anonim válasza:
Engem többször is a mentő vitt el, de ez nem törvényszerű. Ha szerencsés vagy, megúszhatod enyhébb tünetekkel. Vagy nem...:(
6/7 A kérdező kommentje:
7 nap alatt ennyire komoly tüneteim lehetnek?:/ Azt hittem hónapokig kell szedni és utánna lesz valakinek komoly elvonása
2023. nov. 10. 20:02
7/7 A kérdező kommentje:
Kicsit most szédülök meg nyomottnak érzem magam,de talán csak a szorongást erősítette fel(remélem:D)
2023. nov. 11. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!