Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan aki érzi hogy úgy...

Van olyan aki érzi hogy úgy fog meghalni hogy öngyilkos lesz?

Figyelt kérdés

Próbálok túl lépni dolgokon

Nagyon sok "összeroppanásom" volt már mint most is.

És úgy érzem ha nem is most egyszer az lesz a vége hogy nem fogom tovább bírni és sajnos az lesz az egyetlen megoldásom..

Próbálom elvetni a dolgot és nindig a szeretteimet nézni és helyre jönni, sikerül is nagy nehezen de megőrit a tudat hogy mostmár nekem mindig így kell élnem?? Hogy mindig ez lesz hogy összetörök és felállok?? És minden alkalommal rosszabb mint az előző.

Orvoshoz amiatt nem megyek mert tudom hogy minden bajom az én fejemből származik minden gondolat és ezeken csak én tudok változtatni ezeket csak én tudom legyőzni magamban.

Mikor azt mondják hogy csak ne gondolj rá csak ne gondolkodj ilyeneken az olyan mintha azt mondanák ha faj a fejed hogy csak ne fájjon ne gondolj rá.. de attól még fáj mert ott van és nem egyszerű.

2023. nov. 9. 16:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
71%
Énis, elég a szenvedésből
2023. nov. 9. 19:53
 12/25 A kérdező kommentje:

Leírom őszintén hogy azert sem szeretnek gyogyszert szedni mert tudom magamrol hogy rosszul erintene a tudat hogy szednem kell.

Meg betegebbnek gondolnam magam miatta

Es elnezest senkit nem szeretnek megbantani aki szed

2023. nov. 10. 07:58
 13/25 anonim ***** válasza:
39%
én megtettem volna,ha nem paráznék ennyire. nagyon nehéz helyzetben vagyok. 😭
2023. nov. 10. 08:00
 14/25 anonim ***** válasza:
50%
Tervezem egy ideje, de még nem volt bátorságom hozzá. A módszeren is gondolkodom, de mivel itt a hideg idő, lehet, hogy a kihűlést fogom választani. Saját magamat hoztam nehéz helyzetbe, úgyhogy nem hibáztatok senkit. Emellett több mentális és fizikai betegségem is van és belefáradtam abba, hogy ebben az állapotban "éljek" tovább.
2023. nov. 10. 13:28
 15/25 anonim ***** válasza:
33%
Kb. ugyanazt írhatnám, mint az előző válaszoló.:(
2023. nov. 10. 15:24
 16/25 anonim ***** válasza:
48%

#14 Kihülésben nem nagyon fogsz meghalni. Legfeljebb, ha benyugtatózva beugrasz egy folyóba.

A legrosszabb, ha úgy mendenek meg, ha már az összes kéz és lábfejed menthetetlenül elfagyott és le kell vágni. Akkor máf felkötni sem tudod magad. (Ami egyébként a befejezett öngyilkosságok vezető módszere.)

2023. nov. 11. 14:28
 17/25 anonim ***** válasza:
43%
16-os: Miért nem halna meg kihülésben bepiázva?
2023. nov. 11. 14:43
 18/25 anonim ***** válasza:
65%
Gondolom azért, mert nem nagyon vannak olyan hidegek.
2023. nov. 11. 18:29
 19/25 anonim ***** válasza:
20%
Hamarosan szerintem lesznek olyan hidegek éjszaka, hogy meg lehet csinálni.
2023. nov. 12. 13:28
 20/25 anonim ***** válasza:
39%
Én is ezt tervezem.
2023. nov. 12. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!