Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan hozzam helyre magam?...

Hogyan hozzam helyre magam? úgy érzem rontott az állapotomon a pszichológus

Figyelt kérdés
pszcihoanalítikus pszichoterápiára jártam, és egyre inkább azt éreztem, hogy utálom magam, csökken az önbizalmam, másoknál gyengébbnek, rosszabbnak tartom magam, furcsábbnak. A munkában inkompetensnek érzem magam. Ez korábban sosem volt ilyen intenzív(vagyis talán még tinikoromban). Mintha visszaestem volna és nem tudom hogyan szedhetném magam össze. Ott hagytam a pszichológust, de amiket felhozott traumákat azok miatt még mindig gyengének és bénának érzem magam, nem tudom, hogyan kerekedhetnék ezen felül..
2023. nov. 3. 19:47
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Folytatni kell, és jobb lesz
2023. nov. 3. 19:52
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

Kell keresni egy jó pszichológust!

Veszelyes a traumák felpiszkálása anelkul hogy ezek fel lennének dolgozva

2023. nov. 3. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
A felhozott traumák miatt érzed rosszul magad, de ez ennek a folyamatnak a része. Ilyenkor mindenképp folytatni kell, nem adhatod fel, még ha most nehéz is. Így tudnak begyógyulni majd ezek, ha hagyod elgyászolni a pszichológussal a régi éned, és hagyod hogy feldolgozhasd még ha brutál nehéz is. Lehet többször is vissza fogsz esni, mert nem olyan könnyű a feldolgozási rész. De a végére már teljesen racionálisan fogod látni, akkor már nem fog így felzaklatni, kitartás!
2023. nov. 3. 20:03
 4/9 anonim ***** válasza:
27%
Nem kell pénzelni őket!
2023. nov. 3. 20:26
 5/9 anonim ***** válasza:
44%
Manapság már aki kijön az anyjából, az is coach meg pszichológus, nyomják a "bullshit" dumát JÓPÉZÉÉR, Dunát lehet belőlük rekeszteni, a nyomorodból élnek.
2023. nov. 3. 20:50
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
A gyógyszerről (drog), már ne is beszéljünk, amit felírnak! Nem a pszichológus: a pszichiáter!!!
2023. nov. 3. 20:53
 7/9 Psycho ***** válasza:
34%

Látom megjöttek a szakértők... 🙄

Érdemes lehet folytatni. Az analízisben, de úgy alapból a pszichológiában ez gyakori. Olyan ez, mint egy begennyesedett seb. Hogy helyrejöjjön, fel kell szakítani, ki kell pucolni. Ez fáj! De csak így fogsz tudni meggyógyulni. A folyamat része.

A terápia is ilyen. Soha senki nem állította, hogy ez olyan, mint egy sífelvonó, hogy beleülsz, aztán felvisz egy egyenes vonalon. Sajnos tele van fájdalmas buktatókkal, gödrökkel.

Tényleg érdemes visszamenni, és folytatni. Talán annyit megtehetsz, hogy nyílttá teszed. Beszéljetek erről: hogy Te úgy érzed, rosszabbodott a helyzet. Ő sokkal jobban ismeri a történetedet. Fontos lehet átbeszélni, ő hogy látja.

Vagy, lehet azt is csinálni, amit szakértőink mondanak: ne pénzeld. Hagyd ott, aztán várd a csodát! Mert aztán attól biztos jobb lesz.

Esetleg menj el egy auraheggesztőhöz, aki 50k+ÁFÁ-ért majd leveszi rólad a rontást (amit ki tudja hány év traumái okoztak) fél óra alatt.

#szarkazmus

2023. nov. 3. 22:47
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintük mindenkinek járnia kéne. Agymosoda. Vicces kis mókusok ám. Nyugodtan vidd oda a pénzed, ha sok van.
febr. 20. 01:02
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
#7 Szerencsére a pszichológusok tökéletesek és soha nem hibáznak és nem volt még félrecsúszott terápia, ugye?
febr. 20. 01:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!