Normális ha valaki meg akar halni?
Én úgy érzem, hogy meg akarok halni és számomra már az a furcsa, hogy más miért akar élni. Csak a rosszat látom az életben. Bűntudatom van, úgy érzem nem is érdemlem meg a boldogságot, meg úgy is az egész élet rossz, hallom a híradóban a háborúkat, sok ártatlan ember meghalt stb. Gyilkosságok, a környezet pusztítása csak ezekre tudok gondolni. Mi értelme így élni?
Én arra vágyok már, hogy feladjam, mert nincs semmi ami vigyen előre.
Az tart vissza, hogy a gyógyszer nem szokott bevállni és félek a fájdalomtól. Talán túlélem és csak mégtöbb fájdalom vár majd rám, esetleg gyógyíthatatlan betegség.
Nem tudom már mit tegyek.
Sajnos Magyarországon nagyon sok mentális beteg van. Én is az vagyok: "Bipoláris affektív zavar, közepes depresszió, és A típusos autizmus"
Gyógyszereket szedek, de nagyon lassan gyógyítanak, ez nem megy egyik napról a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!