Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mekkora az esélye a PSSD-nek? ...

Mekkora az esélye a PSSD-nek? Ha neked van, miben nyilvánul meg?

Figyelt kérdés

Mitől jött elő? Mennyi idő után? Mióta tart? Stb

Nagyon kellene nekem gyógyszer, de eddig mindig okozott szexuális problémát (nemiszerv zsibbadás/érzéketlenség, nehéz ejakuláció), félek, hogy egyszer nem tűnik el...

2023. okt. 16. 18:21
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nincs a világon olyan ember aki meg tudná mondani, hogy mekkora az esély a PSSD-nek ugyanis egy nagyon alulkutatott terület. Itt pl. azt írják ,hogy 216-ból 1 beteget érint:

[link]

De azért ne vedd szentírásnak, mint mondtam csak az elmúlt években kezdték el komolyan venni/vizsgálni.

Meg most érted, én pl. amikor abbahagytam az SSRI-t szószerint másodpercek alatt elmentem, és nem egy emberrel beszéltem akik ugyanezt tapasztalták. Ezt szerintem bele se számítják a PSSD-be, pedig ez önmagában is egy szexuális diszfunkció. Szólt előre az orvos? Nyilván nem mert nem is tud róla, hogy ilyen előfordulhat.

2023. okt. 16. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!