Ha 2,25mg frontint tegnap 19:30-kor bevettem. Akkor rá 12 órára hány mg lehet még a szervezetembe?
Tegnap elég sokkoló dolog történt velem sajnos,amitől elég nagy pánikrohamot kaptam és éreztem hogy kell ekkora mennyiség.
Mennyi mg lehet még ilyenkor a szervezetembe? Nincs több frontinom és félek hogy hamarossan megint nagyon nagy halálfélelmem lesz,és pánikrohamom.
Szia. Kérlek legyél óvatos a frontinnal. Én rövid ideig szedtem, de másfél évben tellt mire meg tudtam szabadulni tőle. Nagyon könnyen okoz függőséget. Ilyen nagy adagot semmiképpen se vegyél be!!! Ha eddig nem szedttél ilyesmit, 0,25; 0,5 mg is éppen elég.
Legyél nagyon óvatos!
Én pánik rohamnál imádkozni szoktam. Legyél bátor. Tarts ki!!
frontinnal nem tudom.
Xanaxnal a "peak" legmagasabb koncentracio, a DOA (hatasi idotartam) az kb itt van. Utana modon mar nem erzed vagy alig pszichesen. A tobbi ami biokemiailag meg folytatodik azt pszichesen mar egyaltalan nem erzed, ezert lesz mondjuk erosebb szekleted, mert a xanax (alprazolam) lelassitja a belmozgast is.
Amit te irtal a frontin nem ismerem, egyszer be is vontak mert szennyezett volt, igy kiindulva nem tudom mit irjak. Es ezt maga az EGIS mondta, aki gyartja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!