Öngyilkossági gondolatok napi szintűek. Öngyilkossági terveket is gyártottam. Eddig az tartott vissza hogy bíztam hogy majd csak jobb lesz. De nem egyre rosszabb van aki hasonlóan van?
Figyelt kérdés
Sok éve kinlódok depresszióval,pánikbetegséggel,szociáliszavarral,generalizáltszorongással,ezek testi lelki tüneteivel,vérnyomas pulzus fájdalom fizikális is stb. Ezek miatt ráment kapcsolat,társ,munka,stb. Volt képben alkoholizmus amit abbahagytam gyogyszert szedek a nyavajáimra de nem jo süllyedek le és elakarok menni inkább a sírba mint ezt a nyomoruságot még 30 40 évig viselni. 28 vagyok.2023. okt. 14. 07:53
11/15 anonim válasza:
Keress egy kedves, empatikus pszichológust, akit èrdekel, hogy mi van veled.
13/15 anonim válasza:
Nekem irhatsz es dumalhatunk ha szeretnel. En ks hasonlo cipoben jarok, csak annyi hogy en nem mentem meg vele dokihoz/pszicho izekhez.
20l
14/15 anonim válasza:
Írhatnék esetleg én is?. Csak beszélgetni szeretnék, mert ki vagyok. A pár barátomnak nem szeretnék ilyen dolgokról beszélni.
15/15 anonim válasza:
Persze, írhat bárki aki szeretne utolo elotti voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!