Súlyos önbizalomhiány - aszexualitás?
Figyelt kérdés
Röviden kifejezve,nagyon komoly önértékelési gondokkal küzdök,teljes életemre rányomta a bélyegét,karrierben sosem tudtam kiteljesedni,kapcsolatom sosem volt,sőt soha nem volt egy randim sem.
Az évek alatt annyira megkeseredtem,hogy mára teljesen eltűnt belőlem a szexualitás iránti vágy,semmit nem váltanak ki belőlem már.Eljutottam szinte arra a szintre,hogy a csók és a szex undort vált ki bennem.
Egyszerűen nem látom magam nőnek,csak egy selejtnek.
Ez váltothat még vagy így maradhat örökre? 24/N
2023. okt. 13. 21:51
1/3 anonim válasza:
Nyilván átmeneti állapot. Az a kérdés megvárod e amíg valami magától kibillent ebből vagy teszel valamit?
3/3 Emina 94 válasza:
Kedves kérdező,első tanács keres magadnak valami olyan programot amit még sosem próbáltal lehetőleg legyen valami extrém kiugrás repülőbol,stb.Ha ott vissza kapott az úgy mond elveszett izgatotsagot félelmet.Elvezni fogod,és tovább tudod folytatni az életed telis tele oromokkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!