Teljesn önbizalomhiányt hogy lehet építeni 40 éves kor felett?
Figyelt kérdés
Egy teljesen elnyomó gyerekkor (22 éves korig) után, az első emlékeimtől semminem érzem magam, nyilván érezették, közölték, ezért alakult ki. Erőm nem volt ellenállni, hisz naponta hallottam mások jobbak nálam. Pedig jól tanultam, dolgoztam, barátaimat mindig bírálták, tehát az égész lényem nem volt jó. És suliba sem engedtek oda ahova szerettem volna, igazi elcseszett élet. Aztán valahogy csak lett saját életem, maszkoltam, nem magamat adtam, igyekeztem. 3 szuper gyerek anyja lettem, de a harmadik betegen született. Nos teljes elszigetelődés, gyerek fejlesztés közben feljött a gyerekkor, kinyílt az a bizonyos ajtó, amit talán bezártam és azóta süllyedek. Emberek nem tudják mi van velem, de amint hátat fordítok belepusztulok a fájdalomba. Annyira semminek érzem magam. Nem tudok senkihez kapcsolódni, ellökök mindenkit , aki esetleg kedves lenne. ŰDícséretet nem fogadom, zavar, mert valótlannak érzem. Mostmár addig fajult hogy mindenben azt keresem hol hibáztam, miket rontottam el, biztos én teszem tönkre a gyerekeim életét. Konkrétan nem tudok magammal élni. Borzalmas. Hogy ennek az ellenkezőjét eljátsszam az is. 40 fölött vagyok a csudába is és megbolondít a gyerekorban elvetett mag bennem :( Volt ott minden...szégyellem. Mit tehetnék?2023. aug. 28. 18:04
1/4 anonim válasza:
Fordulj szakemberhez. Ilyen nagy csomagot egyedül letenni sztem nem sok esélyed van.
2/4 anonim válasza:
Ez nem önbizalom hiány. Ha az lenne, nem lenne merszed a többieket elküldeni a picsába. Ez egy hullámvölgy, de ki kéne belőle kecmeregni, mert emiatt előbb pszichoszomatikus betegségeid lesznek, aztán az egészségedet is kikezdi...
3/4 A kérdező kommentje:
Senkit nem küldök el a p.csaba. soha. Egyszerűen nem adom ki magam, nem nyílok meg. Értelemszerűen így olyan emberek maradnak körülöttem, akiknek a segítségem kell, de nem foglalkoznak velem.
Ha volt esetleg 1-1 ember aki közelebb akart volna kerülni esetleg a személyemhez, ott vészfék es hátráltam. A legborzasztóbb az, hogy közbe piszkosul vágyok a törődésre!
2023. aug. 29. 21:34
4/4 Emina 94 válasza:
Kedves kérdező.Talan a baj ott kezdődött,amikor te magad is szülővé váltal.Probaltal jobb lenni mint ahogy veled voltak.Folyamatossan megfelelni mások elvárásainak egyenlő saját magad elvesztésével végül már nem is tudod te mit szeretnél és szerinted,hogy lenne jó.Harom gyerek édes anyja lenni igen komoly napi kihívást jelent .Nem tudsz küzdeni magad ellen Egyetlen ember aki mindig veled lesz az te magad vagy.Ulj le a friss levegőn igyál egy kávét este forró fürdő arc maszk vigyázzon valaki a gyerkocokre első feladat ellazulni,utánna fodrász valami változást kell tenned hogy szebbnek elégedettek érezd magad.Mosolyogj hiszem 3 gyönyörű gyerek anyja vagy valamit jól csináltál ne hagyd őket cserben hogy így lássanak.😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!