Szerintetek mi lesz ennek a hanytatasnak a kovetkezmenye? többi lent!
Figyelt kérdés
sziasztok szoval az van hogy csütörtökön az iskolapszichologusnal valahogy kiderült hogy hanytatom magam elég régóta (4-5 hónap) aki ezután miutan elmondtam neki egybol felhívta anyát, aki a hazi orvost és holnap megy anya beszélgetésre , de fogalmam sincs hogy mi lesz tovább esetleg van rá esely hogy a pszichiatriara beutaltat az orvos? vagy hogyha igen akkor ott mit fognak csinálni velem?
vagy hogyha nem akkor ennek milyen következménye lesz? kérlek segitsetek minden tanácsot szivesen fogadok vagy ha valaki hasonlo cipoben járt/jár akkor tole is várom ❤️ kort nem írhatok sajnos, de lány vagyok
2023. okt. 8. 10:08
11/12 A kérdező kommentje:
és a terapian vagy beszélgetős alkalmon csak beszelgetni fogunk? sajnalom a sok kerdesert csak nagyon tudatlan vagyok a temaban
2023. okt. 8. 13:37
12/12 anonim válasza:
Szia mi ujsag azota veled kerdezo jobb lett azota?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!