Skizofrenia, milyen kovetkezmenyei vannak?
Figyelt kérdés
Tesom kerult be, halalos fenyegetes miatt pszichiatriara. Lassan egy honapja bent van es korvonalazodik a betegsege, mire szamotsak? Kiengedik es eletre halalra veszelyeztet tovabbra is??2021. jan. 15. 01:05
1/12 anonim válasza:
𝒏𝒂𝒈𝒚𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒔𝒛𝒆𝒍𝒚𝒆𝒔 𝒊𝒍𝒚𝒆𝒏𝒏𝒆𝒍 𝒆𝒈𝒈𝒚𝒖𝒕𝒕 𝒆𝒍𝒏𝒊...
𝒔𝒂𝒋𝒏𝒐𝒔 𝒏𝒆𝒎 𝒕𝒖𝒅𝒔𝒛 𝒎𝒊𝒕 𝒄𝒔𝒊𝒏𝒂𝒍𝒏𝒊
2/12 A kérdező kommentje:
Szuper hír...
2021. jan. 15. 01:17
3/12 A kérdező kommentje:
ցɾɑϲíɑհ
2021. jan. 15. 01:17
4/12 anonim válasza:
Szkizofréniát lehet kezelni! Nem lesz többet olyan az élete, mint azelőtt, de jó eséllyel elérhető egy gyógyszerekkel kompenzált állapot. Fontos szerepe van a pszichoterápiáknak, mely a visszaesést akadályozza meg. Kell neki a támogató környezet, bizonyára majd lesz családterápiátok is.
5/12 A kérdező kommentje:
De hat nincs belátása. Agressziv meg mindig majd egy honap bentlet utan is
2021. jan. 15. 13:24
6/12 anonim válasza:
Én voltam bent pszichiátrián de ott a scizofrének a légynek sem ártottak volna de nem is tudtak volna mert olyan lassan mozogtak mint a zombik.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem attol, tartok, hogy bent artani fog-e valakinek ez szerintem evidens... leszedalva nehezen tud barkinek is artani, de egyszer kijut, onnan. Eleve azert kerult be mert meg akart olni minket.
2021. jan. 15. 22:58
8/12 A kérdező kommentje:
Családterápia? Covid van, be se lehet menni, csak nagyon nehezen tudjak elintezni az szakorvosok, hogy megis kikerdezzenek engem is
2021. jan. 15. 22:59
9/12 anonim válasza:
Nemtudjátok gyámság alá helyeztetni ha ennyire nem veszámithato?
10/12 A kérdező kommentje:
Egyelőre nem. Min valtoztatna? Ugyanugy eloskodne es veszelyeztetne
2021. jan. 16. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!