Bevettem 10db 0,25-os frontin tablettat.9 orat aludtam, az iment tertem magamhoz. Lehet ennek barmi kovetkezmenye? Gyomormosas nem szukseges, orvost ne keressek fel?
Figyelt kérdés
2016. máj. 18. 01:44
2/9 A kérdező kommentje:
jarok pszichiaterhez, de a kovetkezo vizit csak junius 20-an lesz.
2016. máj. 18. 01:51
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem lesz semmi bajod. De nem kéne ilyen butaságokat csinálnod.
4/9 anonim válasza:
2,5mg amit bevettél, az meg szinte semmi, szóval nem lesz következménye. Én egyszer 2mg-osból vettem be kb.10-et. Teljesen zavart voltam, és nem emlékszem pár napra abból az időszakból. Egyébként érdemes felkeresni orvos, mielőtt valami hülyeséget csinálnál, vagy szedd össze magad egyedül! Nekem is sikerült!
5/9 anonim válasza:
Igen, ez szerencsére nem olyan nagy dózis, mellesleg a hatóanyag felezési ideje nagyjából 6-12 óra, tehát már a fele sincs benned. Nem lesz bajod nyugi, gyomormosás sem kell. De mindenképp konzultálj az orvosoddal, főleg ha mint gyanítható öngyilkossági kísérlet szándékával vetted be.
6/9 anonim válasza:
Ez semmi. 100db-ot vennél be, akkor se lenne semmi bajod. 9 órát meg alapból alszik egy egészséges, ráérős ember.
Persze, ha alapból van valami szervi bajod, akkor lehetnek problémák.
7/9 anonim válasza:
Az nem olyan nagy adag, de azért nem érdemes játszadozni ilyen gyógyszerekkel, mert mindenkire másképp hat. A másik, meg ha valaki észreveszi, és kihívja a mentőt, kórházba is vihetnek, mivel nem tudják, milyen szándékkal (netán öngyilkossági?) vetted be! Ezt tapasztalatból mondom! Én olyan 12-14 szemet vettem be 0,5-ösből, anyum nem sokkal utána ért haza, észrevette, hogy zavart vagyok és mentőt hívott. Be is vittek egy éjszakára a kórházba, mert öngyilkossági kísérletre gyanakodtak (az is volt amúgy!). Szóval ne csinálj mégegyszer ilyen hülyeséget!
8/9 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat. erdekes meg, hogy a furdoszoba padlon aludtam el, viszont hajnalban az agyamban ebredtem fel. korbekerdeztem minden csaladtagomat, hatha valaki atcipelt, de -legnagyobb meglepetesemre- elmondasuk szerint amikor delutan hazaertek, mar az agyamban fekudtem. pedig ezer szazalek, hogy nem onerobol botorkaltam at, hiszen olyannyira eltompultam, hogy meg a cipomet se vettem le.
2016. máj. 19. 00:47
9/9 anonim válasza:
Hidd el, hogy magadtól mentél el az ágyig hogy kialudjad magad csak nem emlékszel rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!