Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hol kellene elkezdeni?

Hol kellene elkezdeni?

Figyelt kérdés
Nem akarok hosszu szoveget irni. Apammal nem jo a kapcsolatom, nem is beszelunk egymassal, nem akarok mar itthon elni. Viszont, mivel utalok itthon lenni, ezert folyton elmegyek itthonrol szinte mindennap es hat ugye tankolni is kell a kocsit meg haverokkal vagyok el is koltok csomo penzt mindig igy kb honaprol honapra elek, mindig elkoltom az osszes penzem, nem marad semmi. Gondolkoztam, hogy kolcsont vegyek fel, de ebbe felek belevagni. Pszichologushoz kene mennem, mert van jo nehany problemam amivel nem tudok egyedul megkuzdeni, segitsegre van szuksegem. De nem tudom hol kezdjem? Sosem voltam meg pszichologusnal, egyszer felhivtam egyet es rakerdezett telefonon hogy megis nagyjabol milyem problemakkal akarok hozza fordulni en meg racsaptam a telefont, mert en nem tudok ilyem konnyen megnyilni, hogy telefonban errol beszeljek....lenyeg hogy munakmat is utalom, nem szeretek bejarni, kollegak kozul sem mindenkivel jovok ki szoval, bar talan nem tunik kulso szemlelokent nagy problemanak, de en ugy elem meg, hogy jelenleg az egesz eletem egy szarkupac es nem mozdul a pozitiv iranyba, igy tennem kell valamit. De mit?
2023. okt. 6. 21:35
 1/3 A kérdező kommentje:
22/F
2023. okt. 6. 21:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Rengetegen ereznek igy! Mennyit keresel egy honapban es mennyi a szukseges kiadasod? Mi a celod? Baratno? Kulsod? Tudsz valtoztatni ezen?
2023. okt. 6. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Költözz el, ez a megoldás. Egyrészt ha egyedül élsz majd, akkor kevésbé fogsz költekezni, mert saját magadat kell eltartanod. Másrészt megszűnik a napi nyomás az apáddal való rossz kapcsolatod miatt, ezért lelkileg is javulsz majd. A pszichológusnak pedig elég annyit mondani, h majd személyesen szeretnéd ez kifejteni.
2023. okt. 6. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!