Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan kéne elkezdenem?

Hogyan kéne elkezdenem?

Figyelt kérdés

Komoly problémáim vannak… jó pár éve megpróbáltam SZTK-s alapon pszichológusnál rendbe tenni magam, de el lett bagatellizálva a problémám. Néha átküldött a pszichiáterhez, egyszer kaptam gyógyszert, de kb lesz@rtak…

Aztán most egy ideje magánrendelésre járok, de olyan szerencsétlenül sikerült választani, hogy ez meg meditálgat velem meg ilyen hülyeségek és ha mondok valami komolyabb problémát (pl önbántalmazás, családon belüli erőszak elszenvedőjeként mesélek stb) akkor sokkolódik és sajnálkozik, aztán vegyünk egy mély levegőt és majd találkozunk pár hét múlva…

Hova kéne fordulnom és hogyan kéne felépítenem ezt az egészet, ha súlyosan önbántalmazó vagyok és úgy érzem komoly mentális betegségem alakult ki, amit ízekre kéne boncolgatni, ki kéne deríteni mi a probléma velem….?

Adjatok tanácsot kérlek, ti hogyan oldottátok meg?

Be fognak küldeni a zártosztályra vagy továbbra is lesz@rnak? Tényleg csak ez a két opció van? Nincs lelkiismeretes szakember, aki tényleg segíteni AKAR és TUD??

Sajnálom, hogy összeszedetlen voltam, de kicsit kétségbeejtő a helyzet.

2023. aug. 10. 13:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Addig kell keresni a magán pszichológust amíg komoatibilisat nem találsz magadhoz.

A másik opcio ha rahivod magadra a mentoket

2023. aug. 10. 13:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia. Hasonló helyzetben vagyok mint Te. Mármint azzal kapcsolatban, hogy nem találok normális szakembert, aki segítene leásni nagyon mélyre. Voltam már pszichiáternél (magán)...semmit nem csinált csak gyógyszert írt fel, és közölte, hogy 3 hónap múlva jöjjek vissza a kövi adagért:D És magán! Nem SzTK-s. Utána találtam egy pszichológust...Őt inkább nem részletezném...maradjunk annyiban, hogy neki nagyobb szüksége lett volna kezelésre mint nekem :O ..Majd elmentem egy kineziológushoz. Sajnos nem vált be.

Azt kell, hogy mondjam baromi nehéz jó szakembert találni. De nem adom fel, és Te se tedd. Most online pszichológust kerestem. 1 hét múlva konzutálok vele. Meglátjuk...ha nem oké, keresek tovább.

Én szorongásos, pánikos, traumatizált tüneteimmel szeretnék leszámolni...de ehhez kell egy olyan szakember, aki hajlandó segíteni ebben. És Én addig megyek, amíg nem találok rá.

Kitartást neked. Ne add fel. Online pszichológusok között tudsz válogatni..fent vannak képek, önéletrajz. Én kiválasztottam egyet aki szimpatikus volt külsőre. Majd meglátjuk nem e lőttem megint mellé:D

2023. aug. 10. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!