Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha évek óta szuicid...

Mit tegyek ha évek óta szuicid gondolataim vannak hogy legyek jobban?

Figyelt kérdés

Elég fiatal vagyok és kb 9-10 éves korom óta vannak ilyen gondolataim.Nem tudom mit tegyek,hogy jobb legyen a szüleimmel nem lehet erről beszélni mert akárhányszor mondok nekik valamit akkor nem figyelnek nem érdekli őket.Szerintük nem is lehet ennyi évesen problémáim.Nem tudom hogy mit tegyek,hogy jobb legyen eddig évek óta titkolom az elején jól ment de mostanába probálom valami dologgal(alkohol,cigi,vagdosással)

elnyomni mert valamennyire ezek után jobban érzem magam.Szeretnék újra boldogabb lenni picit mert jelen pillanatban nagyon sokat idegeskedek a suli miatt és az emberek miatt is szorongok.Segítséget pszichologustól vagy hasonló embertől nem tudok kérni mert ellenzik ezt a szüleim szóval egyedül mit tehetnék,hogy jobban érezzem magam?

2023. okt. 4. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia hâny èves vagy?Ha szellemileg és testileg èp vagy próbàlj meg erre èpítkezni,hogy így mindent megoldasz.

Pszichológushoz is menj el , hátha lendít

2023. okt. 4. 16:02
 2/4 anonim válasza:
Szia! Hogy vagy most?
2024. máj. 6. 16:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Szia(sztok) Hat ugyanugy mint a kerdes kiiraskor kb minden ugyan olyan
2024. máj. 9. 00:42
 4/4 anonim válasza:

A kérdésed az volt, hogy egyedül mit tudsz tenni. Én például imádkozni szoktam egyedül.

De sokkal könnyebb, ha nem egyedül akarsz megoldást találni. Van olyan tanárod, aki szimpatikus neked? Mondd neki, hogy szeretnél beszélgetni.

Játszol valamilyen hangszeren? A zenélés is sokat segít. A legtöbb városban van zeneiskola is. Kérd meg a szüleid, hogy írassanak be.

2024. máj. 18. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!