Ha nektek voltak vagy vannak szuicid gondolataid, mi állított meg abban, hogy megtedd?
Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 13:55
1/12 A kérdező kommentje:
Ha neked, akartam írni...
2021. jún. 13. 13:57
2/12 anonim válasza:
Egy szerelem emelt ki a hullámvölgyből
3/12 anonim válasza:
Van egy nővérem. Egy velem egykorú haverom felakasztotta magát több mint 10 évvel ezelőtt. Láttam ez mit művelt az ő nővérével, hetente többször is találkoztam a lánnyal, nagyon-nagyon kikészítette őt.
Ha nem lenne testvérem akkor majdnem biztos hogy már én se élnék.
5/12 anonim válasza:
A) A módszer. Nagyon nehéz olyat találni, ami nem fájdalmas, nem undorító látvány a végeredmény. B) A lítium.
6/12 anonim válasza:
Több évig húzódó totális mélypont és állandó öngyilkosságra készülés után rájöttem, hogy nem akarok meghalni.
7/12 anonim válasza:
Egyrészt a vallás, másrészt pedig az, hogy nem biztos, hogy sikeres, és lehet, hogy tartós egészségkárosodással jár, amit nem vállalok.
8/12 anonim válasza:
"A hosszútávú lítiumkezelés unipoláris és bipoláris depresszióban szenvedô betegek esetében egyaránt nagyon hatékony az öngyilkosság és az öngyilkossági kísérlet megelôzésében, míg a klozapin terápia szkizofréniával élôknél csökkenti markánsan a szuicid magatartást."
5-ös voltam
9/12 anonim válasza:
{Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy minél jobban lepontoznak egy választ, annál valószínűbb, hogy jó.}
10/12 anonim válasza:
Az, hogy hiszek a mennyben és a pokolban, és tudom, hogy ha öngyilkos leszek, akkor nem lesz jobb, hanem a pokolban találom magam, mert az öngyilkosság ugyanaz, mintha más életét oltanám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!