Hogyan mászhatnék ki a depresszióból mielőtt tönkremenne ÚJRA minden?
Ugyanez van velem is.
Pont ezt érzem, hogy nem vagyok képes semmire.
Figyelmetlen vagyok , elbambulok, és így a napjaim is egyre rosszabbak, és ezáltal persze én is egyre rosszabbul érzem magam.
Ha úgy érzed nem használ a terápia, szerintem válts szakembert, illetve azt is gondold át, hogy te beleteszel-e mindent, megnyílsz-e oly módon, hogy valóban hasznosulni tudjon az ott töltött idő.
Nekem van egy-két praktikám, amire érdemes odafigyelni, de érdemes szerintem utánaolvasni, illetve youtube-on is videókat nézni. Én nagyon-nagyon sok hasznos dolgot tanultam belőle, ugyanis én is depresszióval küzdöttem nagyon sokáig, és gyógyszer nélkül ki tudtam jönni belőle.
Ezek lehet apróságoknak és hülyeségeknek tűnnek, de nekem bevált:
- szezonális depresszió ellen szedj D vitamint, akár nyáron is, de ősztől fogva kifejezetten fontos
- nézz vígjátékokat, vicces videókat, bármit, ami megnevettet
- írj naplót, amikor úgy érzed, hogy sok minden kavarog benned. Mert amellett, hogy ezáltal kiadod az érzéseidet, megtanulhatod egyre jobban és tudatosabban felismerni és kezelni őket
- próbáljátok meg elfogadó és jó emberekkel körülvenni magatokat, és kerüljétek a toxikus, negatív embereket, akik olyan helyzetekbe kényszerítenek be benneteket, amiben nem érzitek jól magatokat
Többek között ez egy baromi jó videó a témáról: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!