Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy hosszú szövegben szeretném...

RekaFeher kérdése:

Egy hosszú szövegben szeretném elmesélni hogy mentem tönkre Pánikbetegség ? Lelkiterror 21 évesen

Figyelt kérdés

ez most egy nagyon hosszú szöveg lesz igazából nem is tudom mit várok el most tőletek nekem az is elég hogyha ezt valaki elolvassa és tudok neki segíteni.

Az én történetem igazából pontosan nem tudom hogy hol kezdődött de azt tudom pontosan jól hogy volt egy munkahelyem ahol nagyon szerettem dolgozni de kevés volt a fizetés ezért kénytelen voltam leszámolni onnan. Átmentem egy másik munkahelyre megismertem nagyon sok embert és imádtam ott dolgozni. Aztán kezdődtek a rosszullétek először éjszakai műszakban éreztem azt hogy szédülök hányingerem van nem kapok levegőt. Kimentem megmosdottam, visszamentem aztán ezek a rosszullétek egyre erősebbek lettek már nem tudtam dolgozni ki kellett mennem ott segítettek nekem mindig igazából ez ennyi is utána azt történt hogy kirúgták onnan mert ugye hiányoztam akkor elmentem magán orvoshoz aki felírt nekem nyugtatót és ilyen homeopátiás gyógyszert ideig óráig ez hatott is mármint a Homeopátiás gyógyszer a frontint azt nem ittam csak amikor nagyon rosszul éreztem magam. Így visszagondolva a mostani rosszulléteim százszorosan rosszabbak mint akkor volt.

aztán tavasszal ideköltözött hozzánk a párom, összeköltöztünk aztán történt egy olyan dolog, hogy neki ugye még régebbről elromlott az autója. A nagy szüleitől kértünk kölcsön 200 000-et. Amit úgy volt hogy négy hónapig

50 000 Ft-tal fizetünk ezt így beszéltük meg csak aztán ugye ideadták ezt a 200 000 Ft-ot és Már akkor kezdődtek a viták a párommal hogy kb. nem volt mit ennünk mert minden pénzünket ezen a pénzen kívül amit kértünk az autóra muszáj voltam eltenni mert ordibált velem miatta.

A párom kifizette az autót aztán nem volt mit ennünk szó szerint azt sem tudtam kitől kérjek kölcsön betegen én is anyukám szenvedtünk minden miatt. de aztán elírta az hogy ugye vissza kellett fizetnünk nekik a pénzt ők azt mondták hogy vagy 100 000 Ft-ot adunk oda vagy az összeset mert nekik nem elég az 50 000 mondom az úgy nagyon jó.

oda adtuk, nem volt mit ennünk kb 10 kg-ot fogytam.

aztán mire összeszedtük magunkat én ugye nem dolgoztam és elkeztek belém kötekedni a párom nagyszülei vagyis a nagymamája és a nagy nénje.

először csak olyanokat hallottam hogy ugye miért nem dolgozok ezt elmagyarázta nekik a párom hogy azért mert nagyon erősek a rosszulléteim És ő Szívbeteg vagyok.

majd hogyha elmentünk orvoshoz kapok erre gyógyszert akkor utána menni fogok. Voltam pszichológusnál is egyébként tehát jártam oda is úgyhogy nem lehet azt mondani hogy nem tettem azért hogy jobban legyek. És én egyáltalán nem akartam hogy a párom tartson el engem mert én dolgoztam előtte is sőt az előző párom gazdag volt és az azutáni kapcsolatom is egy gazdag család volt és nekem soha nem kellett semmit hiába voltak gazdagok én akkor is eljártam dolgozni.

aztán lekurváztak, hogy én a pénze miatt vagyok a párommal aki 250ezer ft-ot kap havonta nem tudom milyen pénz??… :))

aztán olyat műveltek, hogy engem elvitt a mentő mert nagyon durva dolgokat találtak ki róla és már nekem annyira nem bírta ezt a lelkiállapotom hogy elvitt a mentő A párom elment hozzájuk és csak annyit mondott hogy ezt miért csinálják nem védett meg engem nem volt mellettem aztán a nagy nénje azt mondta hogy őneki nagyon sok köze van ehhez az egészhez hozzáteszem hogy az anyósom teljes mértékben mellett már és ő sem érti hogy ezt miért csinálják anyósomat is bántsák és engem is.

Most ott tartok hogy egyre rosszabbul vagyok, már iszom a szívgyogyszerem és a frontint de olyan erős rosszullétek jönnek rám hogy megszólalni nem birok elzsibbad az arcom. ugy érzem meghalok. nagyon sokáig lehetne ezt mesélni én azt mondom mindenkinek ne menjen bele ennyire senki érzelmileg semmibe. mert a lelkifájdalomnál nincs rosszabb. egy éve kűzdelem az életem minden egyes napja

2023. okt. 1. 00:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Oké, de ez nem kérdés...
2023. okt. 3. 11:11
 2/2 anonim válasza:

Én is hasonló szituációban vagyok. 14 éves vagyok (igen), 10 évesen suliban tört rám először pánikroham azóta meg annyira erős lett a disszociáció (nálam így jött ki, vagyis nem érzem magamat a testemben, nem vagyok magam úra érzés), nem elég, hogy nem tudok suliba bejárni,de a lakßon kívül nem tudok kimuzdolni. A szüleim (szerencsére támogatnak engem) már olyan sok mindent kipróbáltak de semmi sem segített max egy picit, mint nálad is a homeopátia. Az az igazság, hogy semmiben nem vagyok biztos, hogy egyáltalán ilyen állapotban vár-e reám valamilyen jövő...:( (életcélom lenne bőven)

Jrlenleg mi most a gyógyszeres kezelést kezdtük el, esetleg el mehetnél egy szakorvoshoz és felírhatna neked valami jó pánikcsökkentőt.

Sok szerencsét, hogy kijöjj ebből, éñ tudom milyen ez!

2023. okt. 13. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!