Hogyan ne aludjak el napközben?
Figyelt kérdés
Antidepresszánst szedek már több mint 1 éve. Eléggé álmos vagyok tőle napközben. Sajnos a gyógyszert nem tudom elhagyni, kényszerbetegségre szedem.
Hogyan ne legyek fáradt napközben?
Van valami tippetek?
Ti mit csináltok ha fáradtak vagytok, de nem akartok elaludni?
2023. szept. 28. 09:31
1/11 anonim válasza:
Amik nekem bejöttek :maté tea, fekete tea, zöld tea, citromos víz, kávé, vagy mozgok egy 20 percet kicsit intenzívebben.
2/11 anonim válasza:
Nyugi én is olyan álmos vagyok egész nap igazából ha túl sok koffeint iszok, akkor meg szorongok szóval én úgy vagyok vele, hogy legalábbb délután is tudok pihenni egyet. Egyébként mozogj, foglald el magad sokszor az unalom is elálmosít.
3/11 anonim válasza:
Sajnos a koffein szorongást okoz, szóval ezt nem ajálom, mert csak rontana.
Azt nem lehet, hogy este veszed be, hogy este legyél álmos tőle?
4/11 A kérdező kommentje:
Este veszem be.
2023. szept. 28. 11:14
5/11 anonim válasza:
Nálam a több mozgás vált be; mozgok reggelente, korán kelős vagyok; 6 óra körül séta, két naponta konditerembe járok.
6/11 anonim válasza:
Só? Az is ébreszt. A friss levegő és a mozgás is, tényleg!
7/11 anonim válasza:
A tojás is ébreszt, ezért szokás reggelente tojást enni sok helyen!
8/11 anonim válasza:
Beszélj az orvosoddal. Lehet, hogy kisebb adag elég lenne, vagy napi két részletben bevéve. Ha csak este szede, lehet, hogy több éjszakai alvásra lenne szükséged?
9/11 anonim válasza:
Más mellékhatásod nincs, hízás, libidó csökkenés, stb.? Én se hagynám el, de rengeteg kávét iszom.
10/11 anonim válasza:
Matcha tea: hosszú felszívódású koffein van benne, de nem olyan a kémiai láncolata mint a kávénak, nem leszel szorongós tőle.
Mondjuk az íze az szerintem borzalmas de valakiknek meg extra ízlik.
Próbáld ki, DM-ben van ilyen “konzerv” meg stick is. Csak az igazit vedd, van nagyon sok fake is mindenféle ízesítéssel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!