Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mentális betegek hogyan...

Mentális betegek hogyan boldogultok munka és párkapcsolat terén ?

Figyelt kérdés
Képtelen vagyok társaságba dolgozni. Bipoláris zavarom és szociális fóbiám van. Sokat vagyok depresszios és szorongok is nagyon emberek közt. Parkapcsolatom nincs. Ismerkedni nem merek. Volt párkapcsolatom,de tönkrement. Aki benne van hogy boldogul ?
2023. szept. 22. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tudsz szakembert ajánlani? Ha nem szeretnéd itt, akkor privátban szívesen fogadnám.
2023. szept. 23. 20:28
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 Én a helyi gondozóba jártam terápiára, tb alapon, Fehérváron, és aki a pszichológusom volt, ma már csak gyerekekkel, fiatalkorúakkal foglalkozik egy budapesti kórházban. Sajnos maszek pszichológusokat nem ismerek. Viszont a tb-s terápiák meg úgy hallom, hogy egyre rosszabbak, egyre kevesebbet tudnak ott foglalkozni az emberekkel, a pszichológus 2-3 alkalom után lezárja a terápiát és onnantól csak gyógyszeres kezelés van a pszichiáternél.
2023. szept. 23. 21:04
 13/13 A kérdező kommentje:
Olyan nekem is van állandóan,hogy mit gondol ak rólam és ez által meg akarok felelni mindenkinek.
2023. szept. 24. 06:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!