Megjelent a (Sátán ) az ablakomban. Kirajzolódot. Nagyon csúnya szegény. Isten miért nem vágja már bele a gyehennába? Miért hagyja, hogy garázdálkodjon a jó Isten verje meg azt a csúnya fejét. Nem bírtam tőle aludni.
Figyelt kérdés
2023. szept. 18. 07:21
1/12 A kérdező kommentje:
Kék volt és szarvai voltak és ilyen csúnya vigyor volt a fején. Öntelt gúnyos mosoly
2023. szept. 18. 07:23
2/12 A kérdező kommentje:
És mikor elaludtam olyan volt mont ha a pokolba kerültem volna. Azt próbálta az álmomban elhitetni, hogy az imám nem őszinte. A háztetőn tüzes betükkel volt kiírva h az imám nem öszinte egy hazugság. Ez volt az álmomban
2023. szept. 18. 07:25
5/12 Metionin válasza:
Lehet, hogy csak az ébredés utáni tükörképedet láttad az ablakban. Az olykor ijesztő tud lenni.
6/12 anonim válasza:
Néha van, hogy az üveg is tükröző felületként működik.
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
Szia. Hadd kérdezzem meg, foglalkoztál okkult, ezoterikus dolgokkal?
9/12 A kérdező kommentje:
Szia, Én az ilyen dolgokat megvetem magamtól, nem hiszek se az ezotériában se a spiritualitásban, minden hasonló dolgot a Sátán művének tartok. hiszek Istenben, Jézusban, a kereszténységben. De a szomszédaim okkult tanfolyamokra járnak és folyamatosan próbálják rám erőltetni azokat a dolgokat amit ott "tanulnak".
2023. szept. 18. 12:53
10/12 anonim válasza:
Miért tetted zárójelbe, hogy "Sátán"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!