Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak? Nem értenek...

Mit csináljak? Nem értenek meg az emberek

Figyelt kérdés
Szkizofréniám van és folyamatos megerősítésre van szükségem, és mások szerint valótlan dolgokon agyalok, és az emberek ezektől menekülnek és folyamatosan itélkeznek feltettem, nagyon kevés aki valóban megért, mit csináljak?
2023. szept. 17. 21:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem kell hogy mások megértsenek. Elég, ha Te megérted Magad.

Ja, és most is 15 szem Frontin az adag, vagy azóta feljebb ment???

2023. szept. 17. 21:50
 12/15 A kérdező kommentje:
Pár hete abbahagytam, de most megint szükség volt rá, most 10 szem. 0,5 mg
2023. szept. 17. 21:59
 13/15 A kérdező kommentje:
Ellazultam de az nem normális hogy így reagálom le a dolgokat. Nagyon nehéz. Nehezebben találok épitő jellegű kapcsolatokat
2023. szept. 17. 22:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Elárulom neked, h a mai világban borzasztóan nehéz megértő es normális embereket találni úgy is, ha makkegészséges vagy. Becsüld meg akik vannak és ne csüggedj mert valóban nagyon kevesen vannak.
2023. szept. 18. 01:04
 15/15 anonim válasza:
A tüneteid alapján sokkal inkább tűnsz OCD-snek, mint skizofrénnek. Felesleges, sokszor irracionális félelmeken való agyalás és az ezekkel kapcsolatos megerősítés-keresés a téged körülvevő emberektől nagyon jellemző. Az orvosok sokszor sajnos ostobák és mindenre ráfogják, hogy skizofrénia meg generalizált szorongás, aztán le vagy tudva pár gyógyszerrel.
2023. szept. 19. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!