Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Melyik antidepresszanst szeded?

Melyik antidepresszanst szeded?

Figyelt kérdés

2023. szept. 14. 12:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nekem egyszer egy pszichiater maganban azt mondta, "Tudja sokszor a beteg nem erzi a javulast, mert nem ertekeli, becsuli az uj allapotat".

:_)

2023. szept. 14. 23:25
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta, hogy sokaknak tetszik ez a változás, de szerintem ha az emberi érzéseidet úgymond elhagyod, és egy kis cellában éled a fejedben a mindennapjaid azt nem igazán lehet értékelni. Persze nekem a szorongásom, meg a sírásra való képességem elmúlt, de cserébe nincsenek se kiemelkedő pillanatok, se semmi ami régen volt, de sokszor amúgy egy stresszesebb időszakban gyógyszer mellett sem voltam topon, sőt... Szóval az én teoriám az, hogy vagy megtanulja az ember kezelni ezt magában valamilyen formában, vagy felemészti őt a gyógyszer hosszútávon. Persze nem tudom hibáztatni, akinek bevált a gyógyszer, vagy azt sem akinek más nem tud már megoldást nyújtani, de az én tapasztalatom a saját testemmel, és elmémmel kapcsolatban az ez.
2023. szept. 15. 10:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Scippa
2023. szept. 16. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!