Antidepresszáns hirtelen lerakàsa után elvonási tünet lehet?
En 30mg-ot szedtem mirtazapine-t, hetforol keddre leraktam, semmi bajom nem lett. De valaki fogekony ra. Ismerosomnek sem volt elvonasi meg semmije sem, es o 45mg-ot szedett. A gond az volt, hogy mar nem hatott. 1 - 2 evig szedtem, es vege lett, de a hizas meg ilyenek megmaradtak, mar csak egy teher volt. Szoval mondtam csao.
De igy voltam 8mg rivotrillal - aki hiszi aki nem lesz*rom de semmi rohamom meg ilyesmim nem volt. Masnak lehet van, volt, lesz, nekem nem volt. Xanaxbol napi szinten ossze vissza szedtem 10mg-tol kezdve 20mg-ig. Dokesz ugy dontott tobbet nem ir - semmi roham semmi epilepszia meg agyrazkodas meg ilyenek, de valakinek lehet.
Szerintem inkabbb nekem van fura agyam - mert en TR sulyos unipolar. depresszios vagyok. Nem csoda hogy egy darab masfajta antidepi sem mukodott, meg antipszichotikum sem. Egyedul talan a lamotrigine hatoanyag (jobban ismert magyar gyogyszer-masolata a Lamolep, amit en szedek az a Lamictal brit eredeti-gyogyszer 42 db van 30 helyett benne, tobbi ugyanaz), de a lamotriginnek nem tudjak pontosan a mukodeset azon kivul hogy feszultseg erzekeny kalcium csatornakon at alegysegen mukodik es a glutamat meg aspartat szintet csokkenti(?) meg ha jol emlekszem a GABA-t is modulalja.
Aki akarja probalja ki hogy eldobja egyik naprol a masikra, ha szarul van akkor szedje ujra es csokkentve hagyja abba. Ennyi.
Keresgélés közben találtam egy érdekes hozzászólást, az olwexyáról való leszokás tüneteiről. Egy traumatológus írta le az ő történetét,és emiatt a történet miatt regisztráltam az oldalra.
Viszont, a regisztráció miatt elvesztettem a hozzászólását,és most keresem, de nem találom.
Ha esetleg olvasná,hogy keresem,szivesen venném a válaszát, hogy, hogy halad a leszokásban. Kulcsszavak, hogy valaki felismerje.
Leírta az összes homeopátiás készítményt, amit használt segítségnek a leszokáshoz,hogy szétszedte a kapszulát amit szedett,és tiz kis bogyót kivett naponta, míg el nem fogyott,és többet nem vett be.
Röviden ennyi.
Ti hogy álltok a gyógyszer letételével?
Én nyolc napja nem vettem be.
7
Jaj ne, a venlafaxine-rol annyi hulyeseget irnak redditen is. En siman leraktam 300mg-rol. Akinek nem megy annak valami mas baja van - a lassu csokkentes miatt is lehet ami -25mg altalaban vagy -50 vagy -75 igy allandoan megeli az eros megvonasi tuneteket. Na ezt nyomni fel evig - 3/4 evig talan 1 evig. Hat nem csodalom.
Emiatt direkt letrejott egy reddit csoport [link] mert annyi skizofren meg mindenfele ember van ott aki azt szedte es nem is a venlafaxine miatt erzi rosszul magat hanem a leszoktatasrol (tehat a modszer) es a mellette levo betegsegektol.
Semmivel sem kulonb mint barmely mas antidepresszansrol valo leszokas. En sem meg a pszichiaterem es egy gyogyszeresz ismerosom sem hive a lassu leszoktatasrol 90% esetben. Antidepresszansoknal meg 99%-ban. Csak a kinlodast nyujtod vele, semmi mast. 1 hetig igen szenvedsz majd megint 1 - 1.5 hetig lassan enyhulnek a tunetek. Ki kell birni. Ez ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!