Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyogyszertol van panikrohamom?

Gyogyszertol van panikrohamom?

Figyelt kérdés
Nyugtatobol ami egyben antidepresszans is egyet kellene vegyek naponta de en bevettem 2 es most panikrohamom van
2023. szept. 12. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Ritkán van ilyen mellékhatása
2023. szept. 12. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Fogd rá.
2023. szept. 12. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:
56%

Igen és nem :)

Voltam ilyenben. A gyógyszer nem okoz pánikrohamot, nincs olyan összetevője, vagy mellékhatása. A kérdés a pánikrohamokra a te megélésed. Ha félsz bevenni bármi miatt, akkor simán pánikrohamot kapsz tőle, de almától is kapnál, ha attól félsz.

Nekem az müködött, hogy pszichológussal meg kell tanulni a pánikroham kezelését. Ha megtanulod felismerni, ismersz technikákat a lecsillapítására és tudatosítani, hogy a pánikrohamban nincs valós veszély. Ezek után a legnehezebb, hogy nem kerülheted el a félelmeid. Én is félek valahol a mai napig a gyógyszerektől, de megtanultam bevenni őket és nem kapok pánikrohamot tőlük többe

2023. szept. 12. 21:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha az antidepresszánsodbol bevettél kettőt akkor az simán okozhat pánikrohamot. Azt nem kehet csak úgy alkalomadtán duplán bevenni. Mit vettél be pontosan?
2023. szept. 12. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!