Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet kibírni a rossz...

Hogy lehet kibírni a rossz érzéseket: a mellőzöttség, senkinek sem kellek, szeretethiany, letargia?

Figyelt kérdés

Boldogtalansag érzés annyira maga alá gyűr, hogy magamat sem bírom elviselni.

Vettem be vitamint,főztem ettem, ittam, a teraszon végeztem légző gyakorlatokat.

De nem múlik és szorít a szívem lelkem csak.

2023. szept. 10. 14:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyunk egyformák.Meg azt írtad senkinek sem kellek... Gondoltam hiányzik a sex az életedből ezt egy prosti megoldja.
2023. szept. 11. 05:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Nő vagyok
2023. szept. 11. 08:07
 13/16 NTBS ***** válasza:
53%

Ülj le a pàroddal öszinten.

Ha nem változtat hagyd el!

2023. szept. 24. 16:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Első lépés: rájössz, hogy az életed nem is rossz, megvan mind a két kezed és lábad és egészséges vagy.

Második lépés: rájössz, hogy a mai világ egy szar, itt ne akarj boldog lenni, mert az még annak se megy, akinek mindene megvan hozzá.

Harmadik lépés: találj egy hobbit.

2023. szept. 24. 17:17
 15/16 valaki : ***** válasza:

Ugyanez...

Pedig nekem van barátom

:'(

2023. okt. 26. 06:10
 16/16 valaki : ***** válasza:

Nekem van barátom, de úgy érzem ezt.

Pont úgy, ahogy leírtad. És még rosszabb is talán ez így, mert elvileg kéne, hogy érezzem

2023. dec. 2. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!