Hogy lehet kibírni a rossz érzéseket: a mellőzöttség, senkinek sem kellek, szeretethiany, letargia?
Figyelt kérdés
Boldogtalansag érzés annyira maga alá gyűr, hogy magamat sem bírom elviselni.
Vettem be vitamint,főztem ettem, ittam, a teraszon végeztem légző gyakorlatokat.
De nem múlik és szorít a szívem lelkem csak.
2023. szept. 10. 14:59
11/16 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák.Meg azt írtad senkinek sem kellek... Gondoltam hiányzik a sex az életedből ezt egy prosti megoldja.
12/16 A kérdező kommentje:
Nő vagyok
2023. szept. 11. 08:07
13/16 NTBS válasza:
Ülj le a pàroddal öszinten.
Ha nem változtat hagyd el!
14/16 anonim válasza:
Első lépés: rájössz, hogy az életed nem is rossz, megvan mind a két kezed és lábad és egészséges vagy.
Második lépés: rájössz, hogy a mai világ egy szar, itt ne akarj boldog lenni, mert az még annak se megy, akinek mindene megvan hozzá.
Harmadik lépés: találj egy hobbit.
15/16 valaki : válasza:
Ugyanez...
Pedig nekem van barátom
:'(
16/16 valaki : válasza:
Nekem van barátom, de úgy érzem ezt.
Pont úgy, ahogy leírtad. És még rosszabb is talán ez így, mert elvileg kéne, hogy érezzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!