Az Aquamant miért nem jelölték semmilyen kategóriában Oscar-díjra?
Figyelt kérdés
Igazságtalannak érzem, már csak a vizuális effektek, a jelmezek, a zene, a színészi játék, a történet vagy a rendezés is simán megért volna minimum egy jelölést.#Oscar-díj #jelölés #Oscar #Aquaman #mellőzöttség #sikerfilm #Oscar-gála #DC Comics #Jason Momoa #szuperhősfilm
2019. febr. 24. 17:44
2/9 anonim válasza:
Megérdemelt volna? Tényleg? Háháhá! :D
3/9 anonim válasza:
Szerintem is megérdemelt volna néhány jelölést...
Példálul én jobban élveztem az Aquaman-t mint a (egyszernézős agyonhype-olt) Fekete Párduct.
4/9 anonim válasza:
Ugye viccelsz? Borzalmas, gagyi tömegfilm volt.
Amúgy attól még, hogy lesüllyedtek arra a szintre, hogy a fekete párducot jelölték, attól még az oscar még mindig nem a túlhypolt hollywoodi akciófilmekről filmekről szól.
5/9 anonim válasza:
Szerintem a CGI-ra megérdenelt volna egy jelölést.
Másra nem...
6/9 anonim válasza:
Történet? Színészi játék? LOL
Igazad van, inkább kapta volna Jason Momoa ehelyett a Rami Malek helyett... Nagyobb alakítás volt :D
Vizuális effektek miatt még esetleg, dehát nem volt benne annyi fekete mint a párducban :D
7/9 anonim válasza:
De ráadásul a párducban tiszta gagyi a CGI elemek.
Pl. azok a rinók... Tiszta 2008.
8/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de elég egybites lehetsz, ha neked ez a színészi játék vagy a forgatókönyv etalonja, főleg a jelölt színészi alakításokhoz, rendezésekhez képest (tényleg komolyan gondolod, hogy A kedvenc, a Hidegháború vagy a Roma rendezése mellett elfért volna EZ?)... vizuális effekteket még megértem, hogy jelölhették volna.
9/9 anonim válasza:
Azért nem jelölték mert az Oscarra márcsak szar filmek férnek be, tisztelet a kivételnek. De pl a Saul fia annó katasztrofális lett szerintem, aquaman megérdemelt volna egy CGI-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!