Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezik betegség-depresszió?

Létezik betegség-depresszió?

Figyelt kérdés

1 hete beteg vagyok, itthon, egyedül. 2 napot betegszabadságon is töltöttem, annyira rosszul voltam. Többi nap homeoffice.

Igazából nem nagyon csinálok semmit, munkán kívül a telefont nyomkodom, olvasok, tv-t nézek, YouTube videókat. Boltba kimegyek, és ennyi.

4 hónapja ert véget a párkapcsolatom, az exem szakított. Már kezdtem túllépni rajta, de most megint irtózatosan elkezdett hiányozni. Magányosnak érzem magam hirtelen. Minden barátnőm, haverom barátokkal van, élvezi az életet így szombat este. Sajnos még mindig nem vagyok 100%-osan jól, mara terveztem, hogy kimozdulok, de a közérzetem még nem a legjobb, viszont hétfőn már nem tudok homeofficeolni és össze kéne szedni magam addig.

Ma valahogy olyan depresszióba zuhantam. Egyrészt már sok ez az 1 hetes betegség, semmittevés, egyedüllét. Másrészt a szakítás fájdalmai is felszínre törtek, hiányzik az exem. :(

Egész estét sírással töltöttem, csak ehhez volt kedvem. Bár a nathamnak ez lehet nem tett most jót, hogy sírtam.

Ez normális érzés ilyenkor, ennyi nap bezártság után? Mármint hogy ilyen depresszív, magányos érzés tör rám.

Ráadásul ismerkedem egy férfival is, múlt héten ismerkedtem meg vele (a vicc ebben, hogy pont ezen a bulin fáztam meg..). És nem tudom, ma mit csinál, de nem is ír. Vagyis én írtam neki délután, hogy mizu, este válaszolt csak rá. Én egy órán belül visszaírtam, de azóta sincs válasz. Korábbi napokban pedig sokat beszéltünk online. Úgy érzem, nő van a képben. Szomorú vagyok (nem emiatt a srác miatt konkrétan), mert volt több próbálkozásom is a szakítás óta randizgatni, de egyszerűen nem jön össze.. és már aggódom, hogy soha nem leszek megint szerelmes és nem lesz egy olyan szeretetteljes, boldog parkapcodlatom, mint az exemmel.

Tudom, hogy alaptalan gondolatok, valószínű most ezt a magány miatt érzem így.. csak most magam alá kerültem. :(

2023. szept. 10. 02:10
 1/1 anonim ***** válasza:
A szakítás után normális a lehangoltság. A betegség alatt is. Majd lesz jobb is, az élet hullámzó. Az új pasiba ne éld bele magad, ne akard vele pótolni a régit.
2023. szept. 10. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!