Mi okozza ezt a mentális betegséget?
Figyelt kérdés
Mindig amikor valakivel találkozni kell előjön ez a szorongás egészen addig amíg nem találkozunk. Valami szociális fóbia lehet. Akkor se szünik meg ha sokadjára találkozok vkivel.2023. szept. 9. 18:08
1/1 anonim válasza:
Ez világ életedben így volt? Vagy nem történt valami ami kiválthatta? Valami konkrét esemény. Erre vissza lehetne vezetni, de ha mindig is így volt, már gyerekként is, más lehet a háttérben, ahhoz viszont szükséges a pszichológus segítsége.
Nekem volt egy másfél év kb, amíg összerezzentem, ha hívtak telefonon és gyűlöltem, ha emailt kaptam, mert rámszállt egy pasi, aki telefonon hívogatott, ha nem vettem fel, emaileket írt és fenyegetett. Ezt tudtam, h onnan ered. Csak sokkal azután múlt el, hogy leszállt rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!