Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Minek ajánlgassák itt mindenki...

Minek ajánlgassák itt mindenkinek a pszichológust ha kb az összes kókler?

Figyelt kérdés
Annyinál de annyinál voltam gyerekkoromtól kezdve és vagy nem használt vagy még rosszabb lett. Komolyan minek kifizetni 20 ezret egy idegennek hogy siránkozhassak neki? Óh anyagi szorongásaim vannak szóval FIZETEK 20 ezret egy idegennek hátha jobb lesz, persze.. Nem fogja ez megoldani sem az anyagi gondjaimat, sem az egészségügyi gondjaimat, sem a génekből kapott külsőmet. Eddig jóval többet tudtam MAGAMON segíteni mint bármelyik kókler, leépítettem a mérgező emberi kapcsolataimat, elköltöztem a szűlővárosomból jó messzire stb stb. Bármennyire szenvedek belül többet már nem fogok egyett sem felkeresni, inkább elviselem a szenvedést és haladok tovább az életemmel ahogy tudok. Ki nem szenved időről időre? 23f
2023. szept. 4. 20:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
van akinek segít a pszichológus, ezt úgy értem, hogy valakinek segít az, ha kibeszéli magából a dolgokat egy olyan embernek aki szerinte érdemben tud reagálni erre.
2023. szept. 4. 20:41
 2/14 anonim ***** válasza:
62%
Jaj, jaj... És mindig azok utasítják el a pszichológust, akiknek a legjobban kellene...
2023. szept. 4. 20:41
 3/14 anonim válasza:
43%

Én sem értem

Most vagy fizetnek érte hogy itt reklámozzák őket, vagy a pszihológusok maguk gyk-znak előszeretettel.

Van egy-két helyzet amikor segíthet, de alapvetően nem sok haszna van. Nem orvos, semmit nem gyógyít, semmit nem old meg, még csak választ sem ad igazán a kérdéseidre. Csak esetleg rávilágít bizonyos dolgokra, amikre akár magad is rájöhetsz.

Nem érnek meg annyi pénzt az biztos. Legfeljebb tinédzser korban látom szükségét, de akkor már állami támogatással lenne érdemes

2023. szept. 4. 20:45
 4/14 A kérdező kommentje:
Tb alapon nyilván semmit nem ér az ellátás, valószínűleg pénzért sem de örülök ha megélek, nem hogy ilyenekre szórjam a pénzt.
2023. szept. 4. 20:46
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
Tudod, ha te nem működsz együtt, akkor a pszichológus nem tud mit tenni. Ha te "annyinál, de annyinál" voltál, és egyik sem tudott segíteni, akkor lehet, hogy nem "mindenki másban" van a baj.
2023. szept. 4. 20:50
 6/14 anonim válasza:
57%

A pszichológus olyan mint egy személyi edző vagy egy PUA mester. Nem végzi el egyik sem a valódi munkát helyetted, csak jó pénzért segít. Nyilván azoknak javasolják a pszichológust is akiknek van égetni való pénze, különben amúgy nem segít.

Ahogy a személyi edző is csak ott áll melletted a futópadon, de futni izzadni neked kell ahhoz hogy fogyj, ő csak buzdít. Egy PUA mester is csak odaküldözget csajokhoz, megszólító szövegeket ad neked, bátorít, de neked kell cselekedned.

Ugyanúgy egy pszichológus is csak tanácsokat ad neked, de változtatni neked kell magadon ha változni akarsz, a cselekvés részét nem tudod megspórolni.

2023. szept. 4. 20:51
 7/14 anonim válasza:
34%

Valoabn nem er kb semmit a pszichologus, en ezert is mondom egy xy teruletre kepzett coach ugyanaz. Sot szerintem neha jobb is, mert ok leglabb mernek tanacsokat is adni, mig a pszichológus soha de soha nem fogja azt mondani, hogy csinald ezt vagy azt vagy szerintem igy kellene stb.

Pszichiater mar mas tema azok hasznosak.

2023. szept. 4. 20:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

A pszichológus támpontokat ad azon kívül, hogy lelki szemétláda pénzért cserébe. De a munkát, azért, hogy jobban légy neked kell elvégezni!

Ez olyan mint a biciklizés, hiába mondják, hogy hogyan tekerjed, ha egyszer nincs egyensúly érzéked, míg magad nem tanulsz meg biciklizni.

Csak tanácsot ad hogyan biciklizz, de te ülsz rajta, te végzed el a munkát rajta...

2023. szept. 4. 21:01
 9/14 anonim ***** válasza:

A legjobb amikor kiirja a teljes nevet az illeto a fokerdesbe hogy mindenki lassa, es itt nem all meg a tortenet, oda is irja hogy hol rendel. Ezt mind egy kerdesbe foglalva.

Biztos nem maga a pszichologus hirdeti itt magat.

Nem ezek akik itt csuszo maszo modra irogatnak hogy milyen rendesek meg ilyenek azok mind penzszivologusok, nem pszichologusok. Azok mar nincsenek magyarorszagon, regota. Azok TB-n voltak 50 - 60 percig, nem pedig 15 - 30 ezer forintert 45 percre es vagy otszor megkerdezte mi a neved annak ellenere hogy "jegyzetel" valamit.

igen van 1000 bol 2 kivetel, de azok nem itt vannak ugy erzem. Hanem azert is mert ok tenyleg jok, nem brutal ar, rendesen dolgoznak es figyelnek az ugyfelre (mert a pszichologus nem orvos, hanem bolcsesz - "terapia" nevu szolgaltatast vegez ha egyaltalan ad szamlat, te meg ezt a szolgaltatast ugyfelkent veszed igenybe).

2023. szept. 4. 21:35
 10/14 anonim válasza:
50%

"Ugyanúgy egy pszichológus is csak tanácsokat ad neked"

Hazugság

Maga a pszihológusom mondta nekem, hogy alapszabály náluk hogy nem adnak tanácsot, soha

Hogy valójában mit csinálnak helyette arra nem jöttem rá, pedig voltam párnál már én is

2023. szept. 5. 04:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!