Ezektől a kókler bootcamp,meg a többi gyorstalpalós egy adott problémára felkészített "programozók"-tól mennyire hígult fel a szakma?
#4 ha nem kamu a videó ez nagyon brutál :D
OE-NIK mérnökinfón pl:
Interface: 1. félév
Dependency Injection: 2. félév
SQL Management Studio: 2. félévben már tanul az ember és "napi" szinten használja a beadandók / zh-k során
De azt sem tudom elképzelni, hogy valaki milyen "színvonalú" cégnél volt fejlesztő, ahol interface-t nem használnak...
Ezt fontos volt a youtube-on ideböfögni gratulálok. :D
Ezt utálom a magyar IT szakmában. Arrogáns, beképzelt 🍆-ok öntenek tele mindent a baromságaikkal. Németországban nem látsz ilyet.
6# Én simán reálisnak gondolom.
Főleg úgy, hogy interjúkon milyen brutálisan egyszerű kérdésekkel találkozom a "szóbeli" technikai résznél. Mindig amikor megyek valahova interjúzni rettenetesen megfeltolják az egómat és éppen ezért én imádom őket. Szórakoztatók.
Ha nem lenne felhígult a szakma, szerintem nem lenne ilyen egyszerű dolgom.
A munkák többségét azzal a szinttel is meg lehet oldani, amit ezek a tanfolyamok megtanítanak.
Ahová egy hardcore fejlesztő kell, aki még a seniorok között is magasan kiemelkedő, oda úgyis olyat fognak felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!