Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez valami mentális probléma...

Ez valami mentális probléma lehet vagy esetleg iszik/szed valamit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy kolléganőm, akivel kénytelen vagyok napi 8 órát eltölteni az irodában. Sosem volt normális, viszont újabban kezd ijesztő lenni amit csinál.

Ül a gép előtt, magában káromkodik, de valami gusztustalan stílusban (nem csak egy bameg hagyja el a száját). Hosszú perceken keresztül tolja mint a kocsis, aztán mintha semmi nem történt volna felpattan és kérdezősködik mosolyogva, hogy milyen volt a hétvégém. Utána visszaül a helyére és motyog, hogy szíve szerint nyakon vágna. :D

Nem idős, 50 éves, de emlékeztet néhány mozzanata arra, amikor mamám arzheimeres lett.

Össze-vissza beszél, nem emlékszik arra, hogy fél perce mit mondott/kérdezett. A keze sokszor remeg, a tekintete néha meg teljesen zavaros.

Emellett rosszindulatú és borzasztó carkeverő is, de ez még nem is zavarna, mert általában ilyenek az emberek.

Ha meglát a folyosón amikor megyek ki a mosdóba, akkor elbújik, azt hiszi nem látom (halál komoly).

Néha nekiáll énekelni és táncolni is, olyan mintha nem lenne magánál.

Jeleztem már a főnökségnek, azóta "figyelik" és nekik is feltűnt, de nem tudom mi lesz a sorsa. Azt is elmondtam, hogy egyáltalám nem látja el a munkáját és nem szeretnék hosszútávon ilyen emberrel dolgozni...

Nektek mi a véleményetek? Mentális gondja van vagy csak szed valamit?

Kéne jelezni ezt valahogy a gyerekeinek?

2023. szept. 3. 11:49
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
A magànéletébe nem kellene beleavatkoznod! Elég, ha màr bejelentetted a fônöködnek! Lehet, hogy szed valami gyògyszert azért viselkeduk igy.
2023. szept. 3. 11:54
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Van gondja, de szerintem nincs közöd hozzá és az, hogy a főnökségnél fúrod, inkább rólad bizonyítja, hogy rosszindulatú vagy.
2023. szept. 3. 11:55
 3/10 A kérdező kommentje:

Igen, csak ha meg problémái vannak, akkor ugye a családja tud segíteni neki, más nem...ezért gondoltam, hogy esetleg lehetne szólni.

2! Az nem rosszindulat, hogy nem szeretek két ember helyett dolgozni és nem végzem el 2 ember munkáját. Én sem vagyok balek. És azért sem fogom magam rosszul érezni, amiért nem tűröm el, hogy valaki beszólogasson napi x órán keresztül.

2023. szept. 3. 11:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Na, örülök, hogy mára is jutott egy mentális beteges kérdés. ^^ Már attól féltem, elmarad.
2023. szept. 3. 11:59
 5/10 A kérdező kommentje:
4! Kérlek világosíts fel! :D
2023. szept. 3. 11:59
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
#3: Egyre ellenszenvesebb vagy. Nem dolgozol te egy ember helyett sem, csak lógáznád a lábad a fizetésért, meg fúrod, aki ezt esetleg szóvá meri tenni. Én téged rúgnálak ki elsőnek.
2023. szept. 3. 12:02
 7/10 A kérdező kommentje:
6! Ha te mondod, akkor legyen így. Nem akarom elrontani a játékod. :D
2023. szept. 3. 12:03
 8/10 anonim ***** válasza:
49%
A 6.-nak teljesen igaza van!
2023. szept. 3. 12:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Az a jó, hogy félévente felteszek itt egy kérdést és mire elkeserednék, hogy mennyire zuhant a színvonal addigra jön 1-2 privát válasz és ők visszaadják a reményt. :D Szóval nekik még egyszer köszönöm. ;)
2023. szept. 3. 12:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerinted a családja mit tud tenni?
2023. szept. 4. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!