Kristály drog függőség? Akinek van vele bármilyen tapasztalata, legyen szives megosztani velem?
Figyelt kérdés
Átvette teljesen az irányítást az életem felett, bezárkóztam a szobába, napokon keresztül fenn szoktam lenni rendszeresen.. pár nap után fél nap alvás azutan megint pár nap ébren nagyon gyakori rendszerességgel.., enni szinte semmit, és mindenféle dizájner szarokat szivok,kristályt, crack kristályt, plusz alkohol stb...nem merek már emberek közé menni...memória nulla...meg látom az embereken érzem sokszor mosolyognak rajtam meg szivatnak ( meg is értem miért sokszor csak bambulok rájuk üres tekintettel és csak egy eroltetett mosollyal válaszolok, vagy még az sem jön össze helyette befeszült arc, rémült tekintet kb..félek hogy teljesen el butultam mégis folytatom ugyanugy tovabb...2023. szept. 1. 07:20
11/13 A kérdező kommentje:
3x voltam pszichiatrian mert tul szivtam magam...ezután jött 2 honap rehab..azota tiszta vagyok de el szivtam tobb millios megtakaritasom a telefonom még meg maradtxdd az a szerencsem hogy vannak barataim akik mellettem allnak es az o bizalmukat nem akarom elveszteni ha ők nem lennének nem sikerült volna lejönni....sose nyuljatok dizájnerhez mert pokolian rossz pszichés elvonások szoktak még mindig jonni pedig febr.7 ota tiszta vagyok.
máj. 24. 14:08
12/13 anonim válasza:
Büszke vagyok rád! Én 21 napja nem toltam semmit. Mondjuk közel se voltam olyan szinten rajta semmin mint te. Speedeztem meg füveztem nagyon, meg ekiztem ilyesmi. 3.-án buliztam egyszer azóta én is most tiszta vagyok.
13/13 anonim válasza:
Gratulálok, de a 2 hónap rehab nem túl kevés?? 1 évet szoktak befeküdni a függők, ha jól tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!